Анталис ще покаже най-новите решения на Coala на FESPA Digital 2014

Мюнхен, 20-23 май 2014

Щанд 555 – Зала B1

Анталис ще покаже най-новите решения на Coala на  FESPA Digital 2014

Анталис, водещият европейски дистрибутор на хартия, материали за опаковане и продукти за широкоформатен печат за професионалисти, ще присъства на FESPA Digital 2014 от 20 до 23 май. На търговското изложение, което е най-голямото специално посветено на дигиталния широкоформатен печат, ще бъде една възможност за Анталис да представи системите на Coala, последната иновация добавена към паневропейската марка на Coala за широкоформатен печат, която стартира през 2012. Този изчерпателен набор от модерни и изключително функционални дисплеи и презентационни системи, включително всички аксесоари за транспорт и монтаж дава възможност на Анталис да отговори на всички изисквания  на своите клиенти. Експертните съветници на Анталис ще бъдат на разположение и в готовност да предоставят информация относно колекцията на Coala и цялата гама от услуги предлагани от групата.

Система от пана, които отговарят на всяко изискване

Гамата Coala включва около 20 преносими системи като например roll ups, pop ups и L-банери, които са лесни за траснспортиране и монтиране и са идеални за насочване на посетители на изложби към щандове или конференции. Информационните пана, скъваемите рафтове за брошури и рамките за плакати могат да бъдат използвани като търговски или презентационни елементи, за да ви помогнат да се откроите от  конкурентите си. Анталис препоръчва най-добрите продукти за визуална комуникация за всяка система, гарантирайки максимален ефект.

Една картина говори много повече от 1000 думи и продължаващия растеж на пазара на визуална комуникация е доказателство за това” коментира Никола Копри, продуктов мениджър Визуална комуникация Анталис Интернешънъл. „Тъй като сектора се развива, нашата цел е да се уверим, че ние и нашите клиенти се възползваме от тези възможности, чрез предоставяне на решения за визуално комуникация, която привлича вниманието. Цялото ни семейство Coala от LFP медии и сега системите от прецентационни системи и аксесоари целят да постигнат точно това.“

roll-up-push-150x151.jpg

Coala: Велики решения за смели идеи

Колекцията медии за широкоформатен печат на Coala включва 20 продукта за печат с воднобазирани мастила и 60 продукта за печат с UV/ латексови мастила. Това осигурява на печатниците нужната гъвкавост и производителностт, с която да предложат премиум качество на печатните работи на крайните потребители. Coala има екип от 170 висококвалифицирани специалисти и пан-европейска мрежа за дистрибуция.

Колекцията съдържа медии за вътрешни и външни приложения, включително широка гама от хартии, винили, текстили за печат, специалитети и т.н. Особено внимание е обърнато на разработването на продуктите за печат с латексови мастили. В действителност 16 субстрати на Coala току що са били сертифицирани за HP латексови мастила.

Колекцията на Coala предлага отлична смесица от стоки и иновативни продукти за покриване на пълния обхват на техните нужди под един бранд.