[categories] FESPA 2013: Нови динамични означения с COTEP

2013/06/14

Анталис гледа към бъдещето с нови динамични означения, допълващи съществуващата гама

Анталис, водещият европейски дистрибутор на хартия, решения за пакетиране и продукти за визуална комуникация ще се възползва от своето присъствие на Fespa Лондон от 25-29 Юни за да представи последните допълнения към своята гама знаци и дисплеи: Cotep. Cotep, който   се състои от вътрешни и външни сензорни екрани, софтуер, структури за подкрепа, както и монтиране и поддържане на място, ще позволи на клиентите на Анталис да се възползват от разрастващата се тенденция към електронни знаци, докато се акцентира върху въздействието на техните тредиционни печатни знаци.

"Да останеш на върха и да се адаптираш към развиващия се пазар е част от ДНК-то на Анталис", казва Франсоа Лейн, директор бизнес развитие, Анатлис Интернешънъл, "Динамичното означаване е с все повече разрастваща се популярност  и играе допълваща роля към печатните означения. Ние искаме да дадем на нашите клиенти на  знаци и дисплеи най-широкия възможен избор на комуникация с техните крайни потребители".

Печатни и динамични означения: две различни изисквания

Печатните знаци се използват предимно в магазинната реклама и изпълняват информативна роля, която има за цел да продаде даден продукт или усуга. Динамичните означения от друга страна са по - интерактивни, съдържание в реално време, не са свързани с даден продукт или услуга, които имат за цел да провокират акт за покупка или определено поведение. Двете медии имат една и съща крайна цел , но действат по различни начини.

Споретен магазин, например, ще използва печатно POS  за да промотира последния модел маратонки на  водеща марка и може същевременно да има динамичен екран с метеорологични данни и информация за предстоящи състезания. "И двете имат за цел да убедят клиента да си закупи новите маратонки" обяснява Франсоа Лейн. " Анталис има възможността да предостави всички необходими материали за визуална комуникация."Това е вълнуваща нова възможност за нас, да развием нашия бизнес в този сектор".

Cotep решения

Потенциалните пазарни сегменти включват корпоративни, образованието, хотелиерството, транспортната индустрия, конгресните центрове, търговски центрове и аутлети , както и публичната администрация. Специален екип продажби на Анталис Cotep гарантира, че необходимото обучение и подкрепа ще бъде осигурено.

Хардуера и софтуера Cotep  са проектирани от европейска компания с над 30 годишен опит в дигиталното означавания, особено с крайни  потребители като летища и жп гари.

За  COTEP

Cotep е специализиран в комплексните решения за динамични означения. Компанията проектира и продава:

- Широка гама от монитори

- Гама сървари и софтуер