2012/03/10

Анталис разширява обхвата на семейството на  Image непромазани хартии с нови дигитални и рециклирани медии за принтери и крайни потребители

Анталис, водещият дистрибутор на хартия и решения за пакетиране  в Европа, разширява семейството на  хартии  Image  с три нови гами: Image Indigo, Image DigiColor и Image Recucled. Непромазаните хартии, предназначени да предлагат на клиентите отлично изпълнение и добро съотношение на цена - качество, колекцията Image се разраства за да отговори на търсенето на клиентите на медии, които са адаптирани към новите дигитални технологии за печат и са екосъобразни, две ключови тенденции в хартиената индустрия.

Докато марката Image  е била посветена на крайните потребители в офисите, Image Indigo и Image DigiColor, разширяват обсега към дигитални и офсетови принтери и копирни центрове оборудвани с дигитални печати, както и към корпоративни клиети с дигитални възможности.

"Дигиталността е силен акцент за Анталис и център за нашето бъдещо развитие." подчерта Xavier Jouvet, Group Marceting & Purchasing Director, Antalis International . Това лансиране е част от нашата flagship Digital - to - Business (d2b) инициатива, която има за цел да помогне на участниците в екосистемата на дигиталния принтер да овладеят напълно потенциала на най-новите дигитални технологии и приложения. Това включва разработването на продуктови гами съобразени с тези технологии.Image Indigo и Image Digicolor са в напълно съответствие с тази стратегия.

Register