DRUPA 2016 : Анталис ще представи иновативни медии за дигиталнo приложениe, водещи пазара

2016/04/29

Boulogne-Billancourt, Франция, Април 2016 - Анталис, водещият дистрибутор на хартия в Европа, ще присъства на търговското събитие Drupa от 31 май до 10 юни 2016 в Дюселдорф, което събира всички ключови играчи в екосистемата на дигиталния печат.

Анталис с гордост застава на щанда на партньора си Xerox (Зала 8-B), където ще представи богата гама от хартии и картони от дигиталните си предложения, които позволяват на клиентите да се възползват от настоящите и нужни дигитални приложения, създаващи нови бизнес възможности като дигитално отпечатани опаковки, фотоалбуми, книги и каталози, както и маркетингови услуги. Изчислено е, че световния пазар за дигитален печат ще нарастне от $141 млрд. през 2014 до $291 млрд.  през 2024[1].

Всички медии, които Анталис предлага, са продължително тествани за доказване на отличното представяне при работа с дигитални печатни машини Xerox.  Анталис ще представи следните дигитални гами на щандовете на Xerox, HP Indigo и Konica Minolta:

      - Invercote графичен картон за брошури, корици на книги, пощенски акртички, CD опаковки и материали за опаковане.

      - Novatech Digital, промазана хартия, която предоставя отличен печат, независимо от технологията, и е идеална за снимки, директен маркетинг и приложения на фирма, предлагаща маркетинг услуги (покани, визитки, т.н.)

      - Cocoon Jet, непромазана, 100% рециклирана хартия с висока белота, създадена специално за високоскоростен мастиленоструен печат, известен при транзакционния маркетинг.

      - Arjowiggins Creative Papers Digital - невероятна гама, произведена в готов-за-употреба дигитален формат, която съчетава най-продаваните марки сред Arjowiggins Creative Papers като Conqueror, Curious Collection, Keaykolour, Rives и Pop'Set.

      - Mohawk Superfine, която предлага внушителна острота на изображението и консистентно качетство на тоновете, е перфектна за дигитално отпечатани фотоалбуми и матерули за опаковане.

      - Digigreen, 100% дигитална, 100% зелена хартия за дигитални печатни машини, е подходяща за прилжоения, включващи бюлетини, брошури, книги, календари, списания, картички, покани.

Мениджмънтът на Анталис ще посети събитието, за да подчертае,че хартиената индустрия продължава да прави нововъведения за подобрение на работоспособността, качеството на повърхността и попиването на мастилото в съществуващите медии. Те ще упоменат и инвестициите в нови дигитални медии с цел предлагане на постоянно подобряващо се представяне, както и отговарянето на продуктите на модерни съображения като екологичната отговорност. Клиентите могат да се възползват само от няколко приложения, предоставени от прогреса в дигиталните технологии като персонализирани етикети и опаковки, крос-медийни комуникации, снимки и картички по поръчка, книги и каталози..,ако основните медии са на едно ниво.

www.drupa.com

-----------------------------------------------

[1] Източник: PIRA The Future of Digital Printing 2024

 

paperman