За нас

dscoop_300x200.jpg

Последни d2b Новини

Организацията на HP Graphic Art потребителите ще проведе своята 4-та Европейска конференция в Дъблин, Ирландия на 3ти, 4ти и 5ти юни 2015.

Ние от Анталис сме горди да подкрепим събитието като ПЛАТИНЕН СПОНСОР за 4-та поредна година. Като допълнително доказателство за нашата ангажираност към дигиталната печатна индустрия, Анталис подкрепя DSCOOP EMEA. Digital Solutions Cooperative обединява независимото общество на собствениците на бизнес с графични изкуства и технически професионалсити, които използват HP Graphic Arts оборудване и свързаните с него решения.

Научете повече

Ангажираността на Анталис към DSCOOP демонстрира стратегията на Анталис да таргетира пазара за дигитален печат чрез d2b инициатива:

  • Анталис d2b Media Range адаптирана към последно поколение оборудване за дигитален печат

Селекцията медии d2b на Анталис предлага на клиентите колекция от промазани, непромазани и творчески хартии, медии за широкоформатен печат, както и специалитети (картони, самозалепващи се хартии, синтетични материали и др.) в грамажи, формати и покрития, специално адаптирани към всяка печатна технология.


Научете повече за  d2b мострениците на Анталис 

  • Анталис d2b Market Мениджъри, Събития и Съвместни маркетингови дейности

D2b Market Мениджърите на Анталис са разположени в редица стратегически дигитални пазари за да осигурят експертиза по отношение на медиите, които са най-подходящи за отделните дигитални приложения.

  • Анталис d2b Пътуващи изложения 

В стремежа си да образова своите клиенти и крайни потребители, Анталис също така се ангажира да организира местни пътуващи изложения и други събития в цяла Европа, които обединяват комуникационните агенции, печатниците и корпоративните маркетингови и комуникационни директори в обсъждане и обмен на пазарните тенденции, нужди и очаквания. Съвместни маркетингови дейности  с печатниците, разкриващи техните способности, са друга неразделна част от d2b инициативата.

 

 

 

 

paperman