ПРИЛОЖЕНИЯ

Colours-and-Graphic-Printing_ContentPage_259x194.jpg

Цветно  и Черно-бяло принтиране

Ако ще отпечатвате многоцветни изображения, видът хартия, който използвате, е от значение за това как изглежда при отпечатване и голям брой хартии с ‘ColorLok’ технология е на разположение, за да Ви помогне да засилите яркостта на цветовете при печат.

Обърнете внимание:

  •  Колко дълго ще се използват? Дали е краткотрайна листовка, която ще се изхвърли или е дълготрайна брошура, която да Ви служи месеци наред до следващото обновяване?
  •  Дигиталният печат предлага изключителни цветове и има предимството да персонализира Вашата комуникация. Това Ви позволява, например, да поставите различни имена отпред или различни послания до отделните целеви групи.
  •  Ако продуктът Ви ще съдържа много цветни изображения, видът хартия, който ще използвате, е от значение за цялостния вид при отпечатване. Промазаните хартии са най-подходящи, но ако искате да сте по-изобретателни, то матовите и дори непромазаните хартии, ще имат забележителен ефект.
  •  Ефектът, който добавяте към продуктите си, ще ги отличи и добавянето на лак на предната корица и/или на вътрешните страници, фолиране или щамповане ще е от значение за начина, по който хората възприемат брошурата и съответно фирмата Ви. Ако съдържанието и посланието са важните неща за Вас, тогава си заслужава добавянето на един или повече от тези ефекти.
  •  Ако планирате да изпращате продукта по пощата, трябва да съобразите теглото и размерите на плика, тъй като размерът, дебелината и теглото ще повлияят на цената за изпращане.

Препоръчани продукти

> Дигитални хартии: Image Digicolor, Image Impact Plus, Color Copy
> Висококачествени хартии: Image Impact, Pioneer

Image Business

Image_Business_RangeChoice_182x179.jpg

Предлага високо качество на печат, контрастни цветове и ясни изображения и текст.

Още

Pioneer 

Pioneer.jpg

За да направите добро първо впечатление, с цвят, уникална гладкост на хартията и белота.

Още
paperman