ПРИЛОЖЕНИЯ

External-Communication_ContentPage_259x194.jpg

Външна  комуникация

Поддържането на имиджа на Вашия бизнес е важно независимо от неговия размер и външната Ви комуникация трябва да е отразена във всичко, което печатате.

ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ

  •   Съществуват различни видове хартия, които да се използват при печата на бизнес комуникация. Изборът зависи от количеството текст и изображения.
  •   Колко дълго ще се използват? Дали е краткотрайна листовка, която ще се изхвърли или е дълготрайна брошура, която да Ви служи месеци наред до следващото обновяване?
  •   Ако продуктът Ви ще съдържа много цветни изображения, видът хартия, който ще използвате, е от значение за цялостния вид при отпечатване. Напълно бялата гладка хартия с висока степен на непрозрачност (без да прозира от задната страна) допринася за ярките цветове и изображения, гланцираната хартия ще даде най-добър резултат, но ако искате да сте по-изобретателни, то матовите и дори непромазаните хартии, ще имат забележителен ефект.
  •   Дигиталният печат предоставя изключителни предимства, включително и възможността да се възпроизведат цветове и изображения, покриващи високи стандарти, както и персонализация с различни имена отпред или различни послания до отделните целеви групи.
  •   Фирмите в наши дни се обръщат все повече към рециклираната хартия. Рециклираната хартия все повече наподобява стандартната, нерециклирана такава и резултатите при печат са много добри. Ако сертификатите за околна среда са важни за Вас, на разположение е разнообразие от хартии, които да Ви помогнат да отговорите на тази необходимост. Много от нашите марки имат и рециклирани предложения, някои от тях с нулев въглероден отпечатък, така че можете да сте сигурни,че нашите хартии са устойчиви и не вредят на природата.

Препоръчани продукти

> Хартии за дигитален печат: Image Digicolor, Image Impact Plus, Color Copy
> Премиум хартии: Image Impact, Pioneer,
> Рециклирани хартии: Image Recycled Bright White, Image Recycled High White, Image Recycled High White Blue Angel,   Pioneer Shi Zen

Pioneer Shi zen

Pioneer_80_Shi_Zen_160x152.jpg

Естествено вдъхновение от природата за най-добрия печат.

Още

Pioneer 

Pioneer_110_160x152.jpg

Премиум качество офис хартия с перфектна белота и висока обемност за отлични печатни резултати.

Още
paperman