приложения

Mailroom_ContentPage_259x194.jpg

Поща 

Хартиите, които използвате за директна поща имат моментален ефект при отразяването и подсилването на посланието, което представяте.

ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ

  •  Помислете за целевата Ви група и представете така Вашето послание, че то да звучи лично.
  •   Дигиталният печат е идеален за директна поща, защото можете да се възползвате от толкова много неща, които да направят кореспонденцията Ви по-лична.
  •   Хартиите, които използвате имат ключова роля в това да накарат получателя да хареса продукта и да поиска да го отвори и прочете.
  •   Ако брошурата Ви ще съдържа много цветни изображения, видът хартия, който ще използвате, е от значение за цялостния вид при отпечатване. Гланцираните хартии са най-подходящи, но ако искате да сте по-изобретателни, то матовите и дори непромазаните хартии, ще имат забележителен ефект.
  •   Ефектът, който добавяте към директната поща или брошура, ще ги отличи и добавянето на лак на предната корица и/или на вътрешните страници, фолиране или щамповане ще е от значение за начина, по който хората възприемат брошурата и съответно фирмата Ви. Ако съдържанието и посланието са важните неща за Вас, тогава си заслужава добавянето на един или повече от тези ефекти.
  •   Цената също трябва да се вземе под внимание, за да Ви помогне да решите дали искате да отпечатате първокласни или дизайнерски брошури и директна поща или такива за масово производство, и след това да планирате съдържанието, печата и ефектите, така че те да отговарят на имиджа на фирмата Ви, самия продукт и бюджета, с който разполагате.
  •   Трябва да съобразите теглото и размерите на плика, тъй като размерът, дебелината и теглото ще повлияят на цената за изпращане.
  •   Ако сертификатите за околна среда са важни за Вас, на разположение е разнообразие от хартии, които да Ви помогнат да отговорите на тази необходимост.

cocoon 

cocoon_push_145x111.jpg

The innovative range of extra-white FSC® recycled papers offering excellent printability.

Olin RECYCLED

olin_recycled_push_145x111.jpg

A high quality recycled white paper which allows for full colour printing in very radiant tones.

View more

cyclus 

cyclus_push_145x111.jpg

The 100% recycled natural paper range, to show you care about environment.