ПРИЛОЖЕНИЯ

Copy-and-Print-for-Internal-Use_ContentPage_259x194.jpg

Принтиране  и копиране за вътрешно ползване

Вашата вътрешна комуникация трябва да е в съответствие със стандарти, на които Вашите служители ще са доволни да отговорят.

Обърнете внимание

  •   За вътрешната Ви комуникация, мултифункционалните хартии ще гарантират възпроизвеждането на изображения с високо качество, тъй като те са създадени да предоставят висококачествен печат, както и да работят добре и с лазерни и с мастилени системи.
  •   Трябва да се замислите за различните видове комуникационни средства, които използвате, тъй като тенденцията е да се използва един и същи вид хартия без да се обръща внимание на това какво и как се получава.
  •   Всекидневните хартии са подходящи за вътрешна комуникация, но трябва да се замислите за по-високо качество и дори за първокласни хартии за случаите, когато искате да наблегнете на нещо или да сте сигурни, че важната информация е видяна и прочетена.
  •   Дигиталният печат предоставя изключителни предимства, включително и възможността да се възпроизведат цветове и изображения, покриващи високи стандарти, както и персонализация с различни имена отпред или различни послания до отделните целеви групи.
  •   Ако планирате да изпращате продукта по пощата, трябва да съобразите теглото и размерите на плика, тъй като размерът, дебелината и теглото ще повлияят на цената за изпращане.