Приложения

 
 • Годишни доклади

  Вашите годишни доклади говорят много за компанията Ви. Висококачествени хартии за отличен печат, зелени хартии или хартии за дигитален печат, с които можете да персонализирате докладите си, подходящ плик: ние имаме всичко това!

  Разгледайте приложението
 • Книги и тефтери

  Вие четете или пишете? Изборът на подходяща хартия за книги е труден. Натиснете тук, за да видите нашата специална селекция от хартии за книги.

  Разгледайте приложението
 • Брошури и флаери

  Брошурата или флаерът може да са Вашият шанс да представите по-детайлна информация за дейността на Вашата компания. Те пряко  представят Вашата марка. Ето защо сме подбрали разнообразие от промазана и непромазани хартии с отлични характеристики за печат, които да подсилят Вашата марка.

  Разгледайте приложението
 • Календари 

  365 дни.. толкова дълго Вашият календар ще служи на получателя си. Гарантирайте си, че всеки ден той ще предизвиква интерес, използвайки най-креативните хартии на Анталис.

  Разгледайте приложението
 • Каталози 

  Вашите каталози са вашата напечатана витрина. Това е документ, представящ какво точно продавате и обикновено се комбинира със впечатляващи изображения и текстове. Натиснете тук, за да разгледате най-подходящите продукти за това изделие.

  Разгледайте приложението
 • Корици & папки

  Независимо дали става дума за отчет или презентация, направете силно впечатление, използвайки един от нашите дълготрайни впечатляващи корици. А за да организирате Вашите продукти, не забравяйте специално създадените за папки материали. Ярките цветове помагат в организацията на различни продукти. Разнообразието от материали ще Ви помогне да изберете, най-подходящият за Вас.

  Разгледайте приложението
 • Директен мейлинг

  Как да достигнете максимума с Вашата кампания с директен мейлинг? Започнете с избор на впечатляващи продукти от гамата на Анталис.

  Разгледайте приложението
 • Поздравителни картички & покани

  Покани за събития и партита, коледни покани.. разумен начин да споделите специално събитие с Вашите колеги, партньори и приятели.  Метализирани, паусови, структурирани или цветни... ще намерите широка селекция от хартии за всякакви случаи.

  Разгледайте приложението
 • Етикети и Стикери

  Етикетът може да е марка, знак, печат, стикер или опаковка на дадено изделие. Той може да е с топъл печат, преге, със специална форма и структура. Всяка марка има своите изисквания за етикета. Разгледайте нашите марки за самозалепваща се хартия. Ще се изненадате от богатството на гамата, което могат да предложат.

  Разгледайте приложението
 • Бланки и корпоративна кореспонденция

  Успешният бизнес изисква стриктно спазване на продуктовата идентичност в корпоративната кореспонценция. Елегантна, класическа и модерна, тук ще намерите хартията, която ще Ви открои от масата.

  Разгледайте приложението
 • Списания и брошури

  Хартията и пликовете, които избирате са първото дълготрайно впечатление, което можете да направите. Ние можем да Ви посъветваме коя хартия или плик ще е най-подходяща за Вас.

  Разгледайте приложението
 • Фотокниги 

  Фотокнигите са една от най-успешните бързоразвиващи се пазарни ниши в дигиталния печат. Анталис се стреми да предлага интересни предложения, като промазани хартии, ефектни хартии, 100% рециклирани хартии и специалитети - всички за дигитален печат.

  Разгледайте приложението
 
paperman