ПРИЛОЖЕНИЯ

Annual-Reports_ContentPage_259x194.jpg

Годишни  доклади

Как разпечатвате и представяте важни годишни доклади и как хартията, която използвате, може да представи най-точно имиджа на фирмата Ви.

 • Изборът  на хартия и картон

  Ярките цветове, материя и осезаемост на Годишния ви доклад ще повлияят на избора ви на хартия – изборът на най-подходящата ще ви помогне да изработите желаната от вас брошура. Изцяло цветни изображения, комбинирани с промазана хартия, са идеални за отпечатване на цветни апликации, но е още по-добре да се използва модерна хартия без покритие, тъй като е по-удобна за четене на текст. Тяхното качество ще допринесе за качеството и на възпроизвеждането на изображението. Хартията, която използвате  за тялото може да се различава от тази на корицата и за това трябва да решите дали те да си подхождат или да са в контраст. В случай, че са в контраст, трябва да се уверите, че си пасват и че допринасят за желания вид и ефект на доклада, който създавате.

   

   

 • Изборът на печат

  Как ще отпечатате Вашия годишен доклад – чрез традиционните методи за печат или може би ще използвате дигитален печат? Дигиталните методи Ви позволяват да персонализирате всяко едно копие, като добавяте повече стойност към информацията, която изпращате на акционерите. Хартиите за дигитален печат стават все по-разпространени. И ако все пак използвате HP Indigo, ще се наложи хартията, която използвате, да има специално покритие. По-сигурно е винаги да проверявате дали хартията, която възнамерявате да използвате е сертифицирана за тези машини. Обърнете внимание и на специалните ефекти при печат, които искате да използвате. Това включва щамповане, термография, фолиране, лакиране и щанцоване.
   

  > Подходящи продукти:

  Промазани хартии:  Novatech Gloss & Silk
  Непромазани хортии:  Olin

 • Доставка 

  Как ще разпространите Годишния си доклад? В случай, че ще го изпращате по пощата, трябва да решите дали да използвате пликове с прозрачен прозорец или етикет, за да го адресирате и не забравяйте, че размерът, дебелината и теглото ще се отразят на цената за изпращане. Тези детайли са важни, защото това е първото нещо, което Вашите инвеститори ще забележат при получаването на Годишния Ви доклад. Не забравяйте, че той трябва да се побере в наличните размери пликове. На разположение е голям избор от пликове, които да са допълнение и в тон с хартиите, които сте избрали за доклада.

 • Околна среда

  Важни ли са сертификатите за околна среда? Ако да, разполагаме с разнообразие от хартии с гаранцията, че са направени от целулоза от добре поддържани гори, така че продуктите, които предлагаме са със социално отговорно производство – от дърветата, от които се прави целулозата чак до принтера.

  > Препоръчани продукти:
   Cocoon Gloss & Silk – Cyclus Print & Offset

   

   

   

CONQUEROR 

conqueror_push2_145x111.jpg

Световнопризнатият златен стандарт във външната корпоратимна комуникация.

Още

Novatech 

gant_144x111.jpg

Промазаната хартия, символ на продуктивност и бързина.

Cocoon 

cocoon_push_145x111.jpg

Иновативна гама от екстра бяла, 100% промазана хартия, предлагаща отлична печатопроходимост.

Още
paperman