ПРИЛОЖЕНИЯ

Calendars_ContentPage_259x194.jpg

Календари 

Календарите предоставят идеалната възможност да представите своя бизнес, продукти и услуги, както и имиджа, който искате да наложите в продължение на цели 12 месеца. При добро изпълнение, това е един ефективен начин да рекламирате бизнеса и продуктите си през цялата година.

 • Изборът на хартия и картон

  Помислете за хартиите и картоните, които ще използвате за всеки месец. През годините беше разработен широк спектър от хартии и картони, които са идеални за календари и тяхното съчетаване и подбор има огромно влияние върху вида и допира на Вашия календар. Съчетаването на тежестта на хартиите между предната корица и вътрешните страници създава перфектния контраст. Съчетаването на ефекти – гланц, мат или без покритие – в зависимост от цветовото представяне на многоцветните изображения. Ако планирате да изпращате календара по пощата, трябва да съобразите теглото и размерите на плика, тъй като размерът, дебелината и теглото ще повлияят на цената за изпращане.
   

  Подходящи продукти
  Keaykolour – Rives – Curious Collection – Conqueror Bamboo
  Novatech Gloss & Silk
  Olin

 • Изборът на печат

  Обикновено календарите се печатат с традиционните офсетови преси, което позволява да се добави лак на първата и/или на вътрешните страници, фолиране или щамповане, което ще допринесе за начина, по които хората възприемат фирмата Ви. Ако съдържанието и посланието са важни за вас, тогава си заслужава добавянето на един или повече от тези ефекти към Вашия календар. Ако искате малко количество и/или да персонализирате всеки календар с името на клиента си, дигиталният печат е отговорът. В последните години се развиват голям брой хартии и картони именно за тази цел и стандартите при качеството, които са постигнати, са наистина високи. По-сигурно е винаги да проверявате дали хартията(ите), която възнамерявате да използвате е сертифицирана за дигитални устройства.
   

  Подходящи продукти:

   Digigreen – Image
  Novatech Gloss & Silk – Print Speed

 • Бюджета 

  Цената също трябва да се вземе под внимание, за да Ви помогне да решите дали искате да отпечатате първокласни или дизайнерски календари или такива за масово производство, и след това да планирате съдържанието, печата и ефектите, така че те да отговарят на имиджа на фирмата Ви, самият продукт и бюджета, с който разполагате.

 • Доставката 

  Ако планирате да изпращате календарите по пощата, теглото и размерите са от значение, тъй като размерът, дебелината и теглото ще повлияят на цената за изпращане. Разработени са специални картонени пликове за календари. Съществуват и други пликове, които да отговарят на разнообразието от размери.

  Анталис предлага и широка гама от стандартни и специално изготвени опаковъчни продукти за да гарантира, че календарите Ви ще са в идеално състояние през целия процес на изготвяне, превоз и складиране. Картонени кутии, кафява опаковъчна хартия, аеропласт, тиксо… вижте нашите опъковъчни предложения.

 • Околна среда

  Анталис предлага широка гама от сертифицирани и рециклирани продукти. Можете да сте сигурни, че хартиите, които използвате са направени от целулоза от добре поддържани гори, така че продуктите, които предлагаме са със социално отговорно производство – от дърветата, от които се прави целулозата чак до принтера.

paperman