ПРИЛОЖЕНИЯ

Catalog_ContentPage_259x194.jpg

Каталози 

Вашият каталог е Вашата витрина. Това е документът, който подробно представя това, което предлагате, като обикновено съдържа големи снимки и подробни описания. Затова е изключително важно да изберете правилната хартия за корицата и вътрешните страници на Вашия каталог, така че да подсилите снимките и същевременно предоставите на клиентите си комфорт при четене от първата до последната страница.

 • Вашата  стратегия

  Много фактори трябва да се вземат под внимание при отпечатването на един каталог: читатели, разпространение, крайна употреба, давност, изисквания за изпращане по електронна поща, ефекти и условия за поръчка. Колко каталога ще отпечатате и от колко страници ще се състоят? Размерите и формата са други фактори, които трябва да се вземат под внимание: 8 страници, 32 страници и т.н.

 • Изборът на хартия

  Най-вероятно ще имате комбинация от изображения и текст и трябва да съобразите непрозрачността на хартията, която използвате за да гарантирате минимално прозиране от другата страна. Леки хартии с висока непрозрачност, специално изработени за каталози, ще Ви помогнат да сведете цялостното тегло до минимум, особено, ако има много съдържание. От значение, особено при обемните версии, е колко лесно се разгръщат страниците и дали каталога остава в хоризонтално положение, когато е отворен. Креативността е друг елемент. Използването на различни видове хартия в един и същи каталог може да подсили части от него (нови продукти, услуги, реклами и други).

  > Подходящи продукти


  Cyclus – Novatech
  Rives – Olin Regular

   

 • Изборът на печат

  Обърнете внимание на ефектите при печат, които бихте искали да използвате. Те включват щамповане, термография, фолиране, лакиране и щанцоване. Ефектите (перфориране за папки с три халки, прошнуроване, и т.н.) са също и ключ към дългия живот и издръжливост на Вашия каталог.

  Подходящи продукти:

  Novatech Gloss & Silk – Claro Gloss & Silk – Print Speed

   

   

 • Доставката 

  Ако планирате да го изпратите по пощата, теглото и размерите са от значение, тъй като размерът, дебелината и теглото ще повлияят на цената за изпращане.


  Анталис предлага и широка гама от стандартни и специално изготвени опаковъчни продукти за да гарантира, че каталозите Ви ще са в идеално състояние през целия процес на изготвяне, превоз и складиране. Картонени кутии, кафява опаковъчна хартия, аеропласт, тиксо… вижте нашите опъковъчни приложения.

 • Околна среда

  Анталис предлага широка гама от сертифицирани и рециклирани продукти. Можете да сте сигурни, че хартиите, които използвате са направени от целулоза от добре поддържани гори, така че продуктите, които предлагаме са със социално отговорно производство – от дърветата, от които се прави целулозата чак до принтера.

  Много от нашите марки имат и рециклирани предложения, някои от тях с нулев въглероден отпечатък, така че можете да сте сигурни, че нашите хартии са устойчиви и не вредят на природата, в която всички ние живеем.

  Подходящи продукти:

  Reprint Deluxe – Cocoon Gloss & Silk – Cyclus Print & Offset

   

Rives 

rives_push_145x111.png

Изборът на структури и ефекти за печат ви дават възможност за едно креативно изпълнение. Структурите на Rives, наподобяват структури на различни платове. С Rives можете да създадете вашата колекция - шедьовър.

Още

Cyclus 

cyclus_push_145x111.jpg

Гама от 100% рециклирана хартия с естествена белота, за да покаже, че ви е грижа за опазването на околната среда.

OLIN 

olin_push_145x111.jpg

Най-пълната гама от премиум непромазани хартии на пазара с безупречно качество.

Още