ПРИЛОЖЕНИЯ

Greetings-Cards_ContentPage_259x194.jpg

Поздравителни  картички и покани

Качеството и нюанса на използваната за картички и покани хартия са много важни, тъй като много от хората, които ги получават ги оценяват и искат да ги запазят за по-дълго, дори завинаги!
 

ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ

  •   Помислете за хората, които искате да привлечете и се уверете, че чувстват завършената картичка или покана лична.
  •   Дигиталният печат е идеален за картички и покани, тъй като можете да направите толкова много неща и да персонализирате изпращането им.
  •   Хартиите, които използвате играят важна роля за това получателят да е изкушен да отвори и прочете съдържанието.
  •   Видът изображения и лекотата, с която се пише върху картичката или поканата са толкова важни колкото и лекотата, с която се чете написаното. Можете да добавите подходящо приложение в картичката и прозрачните хартии допринасят за този ефект, а и е лесно да се пише върху тях.
  •   Ефектът, който добавяте на поздравителната картичка или покана, ще допринесат за това те да изпъкнат и добавянето на лак на предната корица и/или на вътрешните страници, фолиране или щамповане ще е от значение за начина, по който хората възприемат брошурата и съответно фирмата Ви. Ако съдържанието и посланието са важните неща за Вас, тогава си заслужава добавянето на един или повече от тези ефекти.
  •   Цената също трябва да се вземе под внимание, за да Ви улесни при избора дали да изработите висококачествена или дизайнерска картичка/покана, или такава за масовия пазар или евтина, но свежа. След това можете да планирате съдържанието, печата и ефектите, така че брошурата максимално да отговаря на продукта и бюджета Ви.
  •   Трябва да съобразите теглото и размерите на картичката или поканата, тъй като размерът, дебелината и теглото ще повлияят на цената за изпращане.
  •   Ако сертификатите за околна среда са важни за Вас, на разположение е разнообразие от хартии, които да Ви помогнат да отговорите на тази необходимост.

Curious Matter

Докосването е вълнуващо

curious-matter-145x111.jpg

Интрига на сетивата. Виж ги с очите си и им се възхищавай с ръцете си. Новият Curious Matter Ви предлага едно изцяло ново преживяване.

Conqueror 

conqueror_push2_145x111.jpg

Световният златен стандарт за вътрешна корпоративна комуникация.

Научете повече

Пликове 

envelope_selector_push_145x111.jpg

Търсите пликове? Нищо не може да бъде по-лесно от това да намерите правилния плик. Дали изпращате нестабилни или обемисти предмети или престижни покани, цялата ни гама е лесно достъпна благодарение на нашия избор на пликове на www.antalis.bg

Научете повече
paperman