DataCopy Background Range and Choice

ПРОДУКТОВА ГАМА

Logo_Keaykolour_228x91-resize250x99.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Keaykolour: нов начин за разглеждане на цветовете

 

Палитрата е организирана по цветове и стойност чрез лесноразбираем поглед върху девет цветови гами, като червени, сини, зелени, сиви и тн... Всяко цветово разделение предлага пастелни, ярки, полутонни и дълбоки оттенъци, специално разработени за олесняване на процеса по разбъркване и съчетаване на хартии едни с други. 

 

>>Изтеглете цялата гама на Keaykolour в PDF.

 

 

 

Keaykolour

Сега направена с FSC® - сертифицирани първични влакна за по-ярки цветове, масово цветната гама предлага голям избор от изтънчени цветове, богати на допир. Неутралните цветове като Lichen, Cobblestone, Grey Fog, и Steel ще са перфектни за клиенти, търсещи уравновесеност с доза модернизъм. Богати и изискани цветове като Orchid, Prune, Port Wine и Carmine, ще добавят лек лукс към всякакъв вид комуникация. Ярките цветове като Lipstick, Pumpkin, Chili Pepper и Azure със сигурност ще помогнат печатните Ви проекти да изпъкнат.

 

Keaykolour 100% Recycled


Тази гама изцяло е направена от 100% рециклирана целулоза. Изберете от гамата с естествено изглеждащи продукти като Camel или с ефекти като Particles и Chalk! Тази впечатляваща гама от цветове и повърхности, вдъхновена от природата, отразява нашата отдаденост на качеството и иновацията.

 

dragoon_60x57.jpgDragoon fusilier_60x57.jpgFusilier Reindeer_60x57.jpgReindeer cedar_60x57.jpgCedar anvil_60x57.jpgAnvil twill_60x57.jpgTwill Embossing_Buckram_60x57.jpgBuckram
pamphlet_60x57.jpgPamphlet
 
fine_leather_60x57.jpgFine
Leather
fabric_60x57.jpgFabric
 
mosaic_60x57.jpgMosaic
 
ripple_60x57.jpgRipple
 
grenadier_60x57.jpgGrenadier
 
 

 

 

Структури

 

В допълнение на 48-те цвята, селекция от 13 вида структури ще Ви помогне да създаде свои собствени хартии. На склад в завода ще намерите класическите Pure White, Snow White, Guardsman Red, Royal Blue или Deep Black, или по поръчка от само един пакет за всеки цвят от гамата от 300гр.

Дигитален печат

Keaykolour i-Tone® : Открийте най-продаваемите цветове от Keaykolour в готов за употреба дигитален формат SRA3+ и също в нов B2+ формат. Най-добре обработената в категория  i-Tone® гама несамо ще Ви предложи перфектен печат, но и ще допринесе с високо сцепление с мастилото за подобряване на производителността. 


Печат със сух тонер: Повечето хартии Keaykolour са съвместими с повечето преси със сух тонер. Много хартии са с точен формат, докато други  може да се наложи да бъдат рязани преди печат.  

 

 

 

 

Обратно към страницата на Keaykolour

 

aubergine-60x60.jpg biscuit-60x60.jpg Guardsman-red-60x60.jpg
Aubergine Biscuit Guardsman Red
navy-blue-60x60.jpg snow-white-60x60.jpg tangerine-60x60.jpg
Navy blue Snow white Tangerine


Дигитален печат

• Дигитален печат на машини с  течен тонер: AWCP Digital, дигиталната гама от Arjowiggins Creative Papers, съдържа ключов подбор от хартии Keaykolour, специално създадени  за офсетов печат и с точен формат (46х32 см).
 

• Дигитален печат на машини със сух тонер: Повечето хартии Keaykolour  са съвместими с повечето преси със сух тонер. Много хартии са с точен формат, докато други  може да се наложи да бъдат рязани преди печат.

 

                                                                       

Order online
paperman