Arlon-background.jpg

 

                                                 Arlon-Logo.png

 

 

Arlon, лидер в графичните филми

 

Arlon Graphics e производител на висококачествен, чувствителен на натиск филм. Продуктовите линии на Arlon с насоченост автомобилна графика, плавателни съдове, архитектурни и търговски графики, както и защитни покрития вече се предлагат от Анталис.

 

Arlon, създадена през 1958 г. близо до Лос Анджелис, Калифорния, е световен производител на самозалепващо се фолио и произвежда медии главно за превозни средства и търговски графики. Arlon се развива бързо и предлага широка гама от изключителни продукти. Технологиите  X-Scape Technology® и FLITE Technology® превръщат продуктите на Arlon в иновативни медии с най-високо качество.

 

С над 60 години опит,  Arlon е надежден бизнес партньор по целия свят, който поставя нуждите на клиента във фокуса на иновациите. Arlon разработва и предоставя високоефективни продукти с отлично обслужване на клиентите.

Arlon,  предлага техническа поддръжка, която дава на апликаторите насоки за най-добрите практики за качествен монтаж: брошури, уроци, уеб семинари, обучения, сертификати.

 

 

arlon-trucks1.jpg

 Преобразете бизнеса си

Arlon предлага иновативни медии, с които вдъхвате живот на креативните идеи. Като световен производител на самозалепващи се фолиа, Arlon предлага широка гама от продукти с уникални технологии за индустрията на визуалните комуникации.

Асортиментът на Arlon включва разнообразни продукти с различни приложения. От филми за брандиране на превозни средства и плавателни съдове, вътрешни и външни стени до търговска реклама, Arlon предлага лесни решения, с които успехът е гарантиран

 

 

 

 

arlon-white-truck.jpg

 

arlon-blue-wall.jpg

 

tailor-shop-arlon.jpg

 

X-Scape Technology® е специална технология на Arlon за изпускане на въздух, която позволява на въздуха да се освобождава през малки канали в самозалепващите се фолиа, използвани за автомобилни приложения и Signage. X-Scape Technology® позволява на монтажистите да постигнат бърза инсталация, качествен монтаж и дългосрочна устойчивост.

FLITE Technology® е технология на репозициониране, базирана на уникална комбинация от лепителен слой и подложка. Тя прави продуктите на Arlon най-лесните за монтаж продукти на пазара.

 

 

 

Облепяне на превозни средства и плавателни съдове

Не сте сигурни какъв продукт да изберете за Вашето приложение? Лесните решения на Arlon за плавателни съдове и автомобилна графика покриват от пълно облепяне на автомобили до брандиране на кораби. Това включва продукти като SLX ™ Cast Wrap, DPF 4600GLX, DPF 6000XRP, DPF 6100XLP, Fusion Wrap и IllumiNITE Wrap. Неотдавнашно допълнение към продуктовата гама на Arlon е всесезонното каст фолио SLX® +. Истинска еволюция каст фолио с предимствата на FLITE Technology®

 

 

 

 

Arlon-fusion-wrap.jpg
Arlon Fusion Wrap

 

Arlon-IllumiNITE-wrap.jpg
Arlon IllumiNITE Wrap

 

SLX-cast-wrap.jpg
Arlon SLX™ Cast Wrap

 

Arlon-DPF-6000XRP.jpg
Arlon DPF 6000XRP

 

Интериорният декор и външните фасади

Arlon предлага и гама от продукти, предназначени за взискателни повърхности, като DPF 8200 High Tack. Този продукт ще гарантира перфектното представяне на Вашите графики върху повърхности с ниско повърхностно напрежение и текстури.

Проектиран за вътрешна декорация на стени, DPF 4200 се предлага в матови и платнени покрития. Лепилото е специално проектирано за монтаж и върху третирани стени -  от гладки до леко текстурирани боядисани стени, без да се нарушава крайната адхезия.

 

 

Arlon-restaurant.jpg

 

Рекламни фолиа

Това не е всичко. Arlon има много повече продукти, предлагащи на клиентите най-добрите възможности за всяко приложение. Подобно на DPF 6000RP, прозрачен филм за автомобилни графики и търговски надписи, DPF 2400X  е светлоотразителен  филм за превозни средства и плавателни съдове, а DPF 4300 е  подходящ за декорации на стени .

Не на последно място, проектиран да защити и удължи живота на графиките ви Arlon препоръчва да се използват неговите съвместими ламинати.

 

 

 

 

express-wall.jpg

BG_Arlon 5 percent.png

Регистрация

 

paperman