image-from-the-document-manag-1

 

Logo_Coala_Home_236x101.png

 

Велики решения за велики идеи!

С експертния си избор на медии, ние притежаваме 
точните продукти за всички Ваши приложения за
широкоформатен печат.

Разнообразието от материали Coala включва

материали за външна и вътрешни приложения,
както и гами от хартия, самозалепващи се продукти,
от банери до текстил, тапети и много иновационни продукти.
Ние можем да предложим най-подходящият продукт,
който Ви е нужен.Coala e селекция от висококачествени
материали на конкурентна цена. Те са безпроблемни за
работа и са пригодени за всеки вид мастило за
широкоформатен печат.


 

Нашите каталози са проектирани, за да намерите
необходимата Ви информация и за да предложат
решения за Вашите клиенти. Разгледайте нашата
база от ICC профили, за да постигнете
оптимални резултати при печат.

 

Открийте всички уникални качества на COALA

 

  • Отлично съотношение между цена и качество
  • Лекота при работа и отлична съвместимост с всички популярни типове мастила
  • Изключителни печатни възможности 
  • Лекота при монтаж 
  • Екологични сертификати
  • Иновативни продукти 
  • Стуктурни и функционални ламинати
  • Лесно приложими медии, които могат да бъдат монтирани или отстранени дори от крайния клиент
  • Нова гама от тапети 

 

coala-large-format.jpg

Голям формат

Голям формат за велики идеи!

През последните 10 години нашият опит ни позволи да изградим една от най-богатите гами от медии за широкоформатен печат на пазара. Медията Coala е тествана и избрана заради оптималната способност за възпроизвеждане, технически качества и гъвкавост. Предлага се в широка гама от размери и покрития за всички печатни технологии.

 

coala-innovation.jpg

Иновации

С една крачка напред!
 
Нашите експерти се вслушват в нуждите ви, преди да пътуват по света, да се срещнат с производители, производствени специалисти и инженери по дизайн, както и да посетят търговски изложения, за да изберат и тестват нови медии за визуална комуникация. Това непрекъснато наблюдение на тенденциите гарантира, че можем да предоставим водещи на пазара решения на нашите клиенти.

 

coala-icc-profile.jpg

Точни цветове с ICC профили

Всички знаем, че в нашия творчески бизнес лошото качество на възпроизвеждане може да съсипе забележителни идеи. Заедно с един от водещите световни специалисти по цветове, ние проектираме ICC профили, които ви позволяват да постигнете точността на цветовете и качеството на печат, което вашите идеи заслужават. Те са достъпни безплатно тук.

 

coala-indoor.jpg

Идеи без граници

Coala е набор от повече от 200 медии, които покриват повечето нужди от визуална комуникация, както на закрито, така и на открито. Нашите материали, технически адаптирани към изискванията за качество на комуникацията на закрито и устойчивостта на медиите на открито, ви позволяват да разположите вашите кампании, табели или дизайни за визуален мърчандайзинг във всички допирни точки със същото ниво на качество.

 

coala-quality-cost.jpg

Премиум качество на Coala цени

Ние не сме най-евтините... но гарантираме най-високо качество за едно от най-добрите съотношения производителност/цена на пазара за всички наши медии. Това е резултат от 10 години опит, партньорства и сътрудничество с взискателни и надеждни производители, за да отговори на вашите очаквания.

 

coala-easy-apply.jpg

Времето е пари!

Пускането на национална кампания е предизвикателство за марките! За визуални комуникационни материали, инсталирани от служители на място за продажба или под натиск от времето, ние предлагаме избор от залепващи материали, които се прилагат бързо и лесно за качествени кампании.

 

coala-floor-graphics.jpg

Искате послание,което оставя следи?

Знак, текстура, цвят, съобщение на пода и човек спира, поглежда надолу, променя пътя си, за да следва вашето творчество до мястото, където искате да отиде. Нашите текстурирани и неплъзгащи се подови настилки са лесни за печат, здрави са, прилепват към почти всяка повърхност и са лесни за нанасяне.

 

coala-magnetics.jpg

Искате магнетична комуникация?

Нашата гама Coala Magnetic привлича окото. Като магнит! Поставете, заменете, обновете своите редовни комуникационни кампании, колекции, разпродажби, промоции ... Феритно фолио върху залепваща магнитна основа или магнитно фолио върху залепваща феритна основа, изберете опцията, която ви подхожда най-добре!

 

coala-creative-solutions.jpg

Персонализирани решения

Coala може да ви помогне да създадете пространства, които се чувствате добре, в които искате да се върнете, които са уникални. Ние предлагаме персонализирани решения за декорация, които отговарят на специфичните нужди на всички (ваши) ориентирани към клиента пространства като хотели, ресторанти, магазини, търговски центрове, музеи, летища и болници....

 

coala-sustainability.jpg

Бъдете зелени с Coala

Устойчивостта е в основата на развитието на нашата гама. Това е дълъг и взискателен процес на пазар, доминиран от синтетика, но ние вече предлагаме гама от по-екологични субстрати на всички онези, които като нас са ангажирани със защитата на нашата планета. Можете лесно да ги идентифицирате с нашата Green Star Rating System™.
 
 

 

 

 

Coala Magnetics

 

Научете повече

Coala Chalkboard

 

Coala Interior design films

 

Научете повече

Coala Interior design films - мостри

 

Научете повече
Coala Magnetics
/files/live/sites/BG_Antalis/files/contributed/Brands/Coala_1/Coala_Logo.gif
Coala Magnetics
paperman