Coala Coversafe ™ e иновационен самозалепващ се филм, интегриращ революционна антимикробна технология

 

 

table_verre900x397.jpeg

 

 

Coala Coversafe ™ осигурява непрекъсната защита срещу вируси, бактерии, дрожди и плесени, 24 часа в денонощието и на всички повърхности. До 99,9% от вирусите елиминирани!

 

 

      Свържете се с нас          Технически характеристики         Ръководство за употреба

 

В този предизвикателен за всички момент Анталис иска да предостави на своите клиенти най-добрите иновативни решения, които могат да гарантират безопасна среда и да улеснят успешното продължаване на техните дейности.

 

 

 

Coala Coversafe ™ е самозалепващ се прозрачен филм с изключителни антимикробни свойства, който осигурява непрекъсната безопасност при всякакви обстоятелства и на всякакви повърхности благодарение на революционната патентована технология, включваща минерални керамични микросфери, разработена от френската компания Pylote.

Използвайки новаторските технологични свойства на минералните керамични микросфери, Coala Coversafe ™ предлага денонощна тройна защита срещу вируси (включително коронавирус 229E, сезонен грип, гастроентерит ...), бактерии, дрожди и плесени. Тънък, прозрачен и матов, този дискретен защитен самозалепващ се филм е напълно естествен и биосъвместим и следователно не представлява заплаха за контакт с кожата или храната, което му позволява да бъде инсталиран на множество места, включително столова и места за хранене и на различни повърхности .

 

 

img1-resize325x182.jpg

 

 

Coala Coversafe ™ гарантира непрекъсната защита срещу бактерии и вируси на всякакви повърхности като автоматични дозатори, дръжки на врати, ключове, бюра, парапети, плотове ...

Той осигурява допълнителна сигурност и спокойствие за хората на различни видове места като болници, домове за възрастни хора, магазини, офиси, обществен транспорт, спортни центрове, барове и ресторанти, училища ...

Тестван в продължение на 4 години, този революционен продукт поддържа стабилно и трайно действие с течение на времето, без загуба на ефективност. Лесна за поддръжка, Coala Coversafe ™ може да се почиства с всеки обикновен почистващ продукт (сапун, белина, дезинфектант) без каквото и да е влошаване на нейната антимикробна активност. За повече информация се свържете с един от нашите експерти.

Без усилие при инсталирането си, Coala Coversafe ™ действа бързо (напр. При коронавирус 229E: 90% за 1 час;> 99,9% за 24 часа) и може да бъде отстранен без остатъци. Предлага се в два формата, барабани за широка повърхност и нарязани парчета за дръжки на вратите, Coala Coversafe ™ се адаптира към клиентите при всяка нужда. Изберете най-добрия формат за вашия проект и го поръчайте сега.

 

 

coversafe2-resize325x488.jpg

 

Естествената антимикробна технология (чрез интегриране на минерални керамични микросфери) е разработена от Pylote. Gergonne Industrie е производител на самозалепващ се разтвор Coala Coversafe ™, включващ тази технология.

paperman