Coala Interior Film

 

Coala_interior_film_1440x540px.jpg
 

 


Coala Interior Film

      Искате да вдъхнете нов живот на пространствата?

Анталис представя Coala Interior Film, своята марка декоративни самозалепващи продукти. Coala Interior Film включва гама от над 470 лесни за нанасяне покрития, които предлагат автентични текстури, които могат да покрият повечето повърхности за рекордно време. Coala Interior Film е идеален за домашни или търговски приложения, което ги прави изгодно решение за ремонт на вътрешни пространства. Тези самозалепващи покрития могат да се нанасят върху врати, стени, мебели и много други.

 

 


 

Coala Interior Film включва 4 колекции


 Тези текстури са разтегливи (могат да се нанасят върху неравни повърхности) до 200% от размера им. Предлагат се от 5 линейни метра на широчина 122 см, повече от 200 референции могат да бъдат поръчани и доставени в рамките на 3 дни. Препоръчително е да използвате услугите на професионален монтажник, особено ако декоративните фолиа се нанасят върху площи със заоблени форми или ъгли.

 

 

Технически характеристики

 

 

 

wood   solid colours   leather
         
Wood   Solid Colours   Leather
         
mettaliser.jpg   glitter   stone
         
Metallics   Glitter   Stone
         
marble   fabric   Soft-touch-icon-maserati.jpg
         
Marble   Fabric   Soft Touch


 

 

 

 

Не сменяйте старите си бюра

Вместо това ги покрийте с декоративно покритие с реалистично усещане за кожа. Трябва ли стените ви да бъдат пребоядисани, но не можете да си позволите да затворите помещенията си? Покрийте ги с Coala Interior Film Fabric, за да създадете уютна, луксозна среда.
Независимо дали за частен дом или обществено пространство, Coala Interior Film се нанася бързо (може да бъде завършен за един ден без прекъсване на вашия бизнес), без мирис и няма риск от оставяне на петна.

Поръчайте мостри

      news_coala_interior_film02.jpg
   

 

 

 

     
 
 
 

 
нашите каталози
 
 
Maxi-swatch.jpg Binder.jpg cartes.jpg
the Maxi Swatch the Binder Поръчай мостри
 
 

Кратка презентация на каталозите
 
 

 

 

 

 

    

 

 

   
     

 

 

 

 

paperman