Olin

 

 

Olin -  дизайнерски офсетови хартии от Анталис.


Olin предлага огромно разнообразие от грамажи, структури и нюанси на бяло и крема,подходящи за корпоративна комуникация,печатни материали, опаковки. Същевременно Olin предлага и няколко земни цвята, с които Вашите печатни материали няма да останат незабелязани. 

Заяви мостри

 

 

olin-01.jpg

Olin Design, премиум непромазани хартии и картони за взискателни творци
Olin Design е гама от първокласни хартии и картони без покритие, предлагани в 5 нюанса в 3 структури и 16 грамажи. Той съчетава перфектно цветопредаване с топло естествено усещане.

Olin Design

 

olin-origins-01.jpg

Olin Origins, новата ефектна хартия за екосъобразно насочените клиенти.

 

Olin Origins е гама без съдържание на въглерод, която предлага 5 земни нюанса с груб завършек и фино меко докосване, която да подкрепи Вашите екологични проекти. Olin Origins работи в подкрепа на екологичните организации.

Olin Origins

 

olin-03.jpg

 Универсална оферта за всички приложения

От менюта до покани или луксозни опаковки, годишни отчети или корпоративни комуникации, широката гама от грамажи и структури на Olin, съчетани с перфектната си печатаемост в офсетов и дигитален печат, го превръщат в отличен избор за вашите всекидневни проекти.

 

 

antalis-countries.jpg

Глобална мрежа от ефектни хартии и картони

Чрез международната мрежа на Antalis и KPP-Group, гамата Olin се предлага на 3 континента и 39 страни, което я прави идеалният избор за международно представени марки, търсещи последователност в своите печатни проекти.

 

paperman