image-from-the-document-manager

Последни новини

 

Logo_Rives_Home_301x113.png


 

Rives-card-creative-power-290x210.png

 

 

 

 

 

 

>> Време е творческите директори и собствениците на марки да преоткрият силата на хартията! 

Анталис стартира кампанията Papercard за да покаже работата на 12 интернационални  художника с 12 различни хартии и печатни технологии в рамките на 12 месеца.


Кампанията Papercard е първото важно събитие от инициативата Antalis Creative Power като има за цел да достигне до 15 000 творчески, маркетинг и комуникационни специалисти по целия свят. Тези специалисти по-принцип декорират техните стени или бюра със забавни, изненадващи или ексцентрични снимки, плакати или илюстрации, които са уловили тяхното въображение или които са дело на техни любими художници. С кампанията Papercard, Анталис се самопоканва на техните стени или по-скоро поканва 12 илюстратора, фотографа, дизайнера... 12 картички ще бъдат изпращани всеки месец,  направени от различна творческа хартия, използваща различни печатни техники за да може ясно да се покаже, че  правилният избор на хартия може да повлияе положително на работата на тези художници.

Тази картичка ракрива работата на Andreas Kauppi, млад шведски фотограф, който живее и работи в Упсала. Тя представлява изображение от неговата поредица "Странни дни" вдъхновена от музиката на  The Doors  и Pink Floud. С тези снимки Andreas се опитва да изрази настроение, чувства, да покаже визуално как тази музика излиза извън реалността. Той добавя пластмаса към своята 7D леща за да създаде този изключителен ефект, който ни позволява да видим света по начина, по който той го вижда, една вселена, чиято перфектност може перфектно да бъде изразена на  може перфектно на Rives Sensation Matt Tactile Bright White. Тази творческа хартия е естествена на допир, с леко покритие, с екстремно матова повърхност, което дава дълбочина на интензивните черни нюанси на работата на Andraes.

 

 

>> Търсите модерна и висококачествена хартия?
Rives Sensation е Вашето решение
!

 

Sensation Matt е нашата нова матирана хартия, специално създадена да пасне на последните модни и дизайнерски тенденции. Тъй като е текстурирана и с обработена повърхност, тази хартия  има своя собствена персоналност и се различава от много други продукти, благодарение на нейното високо качество, което я прави изключително елегантна и класна. Вие можете да печатате висококачествени изображения върху творческа хартия без да правите компромис с крайния резултат! Sensetion  е перфектна за всяко едно приложение, което се нуждае от безпогрешен печатен резултат и естествен допир:

  • Може да се печата като всяка друга промазана хартия: хомогенни плътни цветове, както и висока резолюция на изображенията могат да бъде постигнати лесно.
  • Нейната перфектна хомогенност  и двустранност я правят подходяща за всички видове дообработване.
  • С една от най-леките промазки сред конкурентите, специалната формула на Senstation Matt  я прави най-матовата хартия на пазара.
  • Целейки да бъде технически творческа хартия, Sensation Matt подобрява печатната продуктивност с кратък период за сушене (30 мин), позволявайки печат от двете страни, по-бързо от всяка друга хартия.
  • Широката гама на Sensation Matt (120, 170, 270 и 350 гр./м2) прави възможно използването само на едно покритие на  хартията за различни приложения.
  • Хартията е налична в 2 покрития (Tradition and Tactile) и в два цвята (High White and Natural White).

 

Към началната страница на Rives

 

 

 

paperman