Околна среда

Green-toolbox-259x194.jpg

Кутия със зелени инструменти

Нека заедно се борим в името на истината

Има много хора, които вярват, че хартията не е еко-отговорна. "Тя допринася за обезлесяването на горите"; "Ние трябва да избягваме печатните материали на всяка цена", " Ние трябва да спрем да произвеждаме милиони копия печатни каталози", "Ние трябва да попълваме всички административни форми онлайн. ", "Компаниите с нулева хартиена политика са много по-еко-отговорни." Всички ние често получаваме имейли относно нулевата хартиена политика. Компаниите, нашите клиенти, смятат, че постъпват като отговорни граждани като спестяват хартия. В резултат на това нашия икономически сектор страда. Това е така, защото всички имат погрешна представа за хартията.

Ние решихме, че е време да действаме и се нуждаем от Вашата помощ, защото заедно можем да се борим с тези погрешни разбирания.

Ние проектирахме и произведохме комуникационни инструменти , които могат да се използват от всички Вас за да може да се представи достоверна информация, подкрепена от цифри и факти за степента на еко-отговорност на хартиената индустрия. Тези инструменти са неутрални и се оповават на видео, което представя всички предимства на хартията. Ако всеки един от Вас използва тези инструменти регулярно със своя клиент, ние ще достигнем до хиляди клиенти, които от своя страна ще достигнат до още повече.

Нека работим заедно, за да развенчаем митовете относно хартията.

 •  

Системата Зелена Звезда - видео

Загубени ли сте в гората от еко-отговорни етикети?  За да помогнем да разберете защо Системата Зелена Звезда е лесна за употреба и възприемане, моля, изгледайте видеото. Можете да изтеглите логото на Системата Зелена Звезда и да интегрирате това видео във Вашия уебсайт.

 

 •  

   

  Инструкции за сваляне и употреба:

  >> 1- Запазете това изображение на Вашия компютър (кликнете с десен бутон и save as)

  >> 2- Интегрирайте го във Вашият email подпис 

  >> 3- Създайте линк в това изображение, който да води до видеото "Знаете ли?", което преди това сте сложили във Вашият сайт

paperman