Екоотговорна Широкоформатна комуникация

CountOnYou-250x140.PNG

Отговорност в широкоформатния печат

Околната среда крещи за помощ. Ние го знаем. Нашите клиенти го знаят. Техните клиенти го знаят. Като основен водещ дистрибутор за индустрията за знаци и дисплеи, ние - вие, ние и всички наши клиенти и партньори - играем изключително важна роля, за да направим нашата индустрия по-отговорна.

 

 ЗА ДА НАПРАВИМ ПРОМЯНА, ТРЯБВА ВСИЧКИ ДА СЕ ОБЕДИНИМ.

 Време е да ускорим прехода си към екологично отговорни знаци и дисплеи. Това е много повече от визия. Това е нашият ангажимент. И това е не само полезно за планетата, а и добра стратегия за бизнеса. Потребителите изискват отговорни практики. Тези, които ги приемат днес, ще бъдат по-добре оборудвани утре.

 

 ДОБРАТА НОВИНА Е, ЧЕ ЕКОЛОГИЧНАТА ОТГОВОРНОСТ  Е ПО-ЛЕСНА, ОТКОЛКОТО СИ МИСЛИТЕ..

.За да стимулираме значителна промяна във визуалната комуникация, ние създадохме рамка, която съчетава отговорни източници, екологични продукти с обективна система за оценка и специална екипна поддръжка, предлагайки на всички наши клиенти безпроблемен преход към устойчивост.

 

raindrop.jpg

РАЗВИВАНЕ НА ОТГОВОРНИ ИЗТОЧНИЦИ

Ние вече го правим. От 2013 г. сме ангажирани с разработването на отговорно управление на веригата за доставки от край до край. До тази степен разработихме ANTRAK, онлайн платформа, която ни позволява да събираме, централизираме и анализираме информацията на доставчиците, свързана с регулирането, проследяването на продуктите и ангажиментите по КСО.

 

 

 

СЪЗДАВАМЕ ОБЕКТИВНА СИСТЕМА ЗА ОЦЕНКА

Искаме да стигнем  по-далеч. Предприемането на отговорни действия е от съществено значение, както и възможността да се демонстрира. Чрез нашата добре позната и доказана система Green Star ™ ние измерваме ключови фактори, включително използваните суровини и възможността за рециклиране в края на жизнения цикъл, всеки продукт се предлага с оценка от нула до пет звезди

Ние разширихме тази система за оценка на продукти за визуална комуникация. Целта е да се изкачим по-нагоре заедно в нашето търсене на устойчиви решения и да ви дадем данните, които да споделите със собствените си клиенти. Стремим се 75% от нашите продадени продукти да бъдат оценени с 3 и повече звезди звезди  до 2030 г.

    beige.jpg

 

water.jpg

ОСИГУРЯВАМЕ ПРАВИЛНИТЕ ПРОДУКТИ

Понякога пластмасата наистина е фантастична. Всъщност понякога е дори прагматично от екологична гледна точка, като например отразяващи топлината фолиа за прозорци или декоративни покрития, за да се избегнат разточителни ремонти на сгради. Но в по-общата картина има ясна спешност да се премине от тежки изкопаеми материали към рециклирани, рециклируеми и базирани на влакна решения.

Ние предлагаме екологично отговорни алтернативи за повечето приложения за визуална комуникация на закрито и на открито със същото високо ниво на производителност. Ще бъдете изненадани от качеството на еко-отговорните решения, в които инвестирахме.

 

УЛЕСНЯВАМЕ ВАШИЯ ЕКОЛОГИЧЕН ПРЕХОД

Искате да бъдете по-отговорен бизнес, но имате сериозна загриженост по отношение на вашия бюджет, вашите процеси и вашите очаквания за качество. Знаем, че има много какво да се мисли и такъв преход може да бъде сложен. Нашите специалисти по устойчивост са готови да седнат с вас, да ви изслушат, за да разберете вашите нужди, да проучите нови алтернативи и да ви помогнат в еко-фокусиран преход, който е прост, ефективен и жизнеспособен за вашия дългосрочен успех.

 

    leaf.jpg

 

dandelion.jpg

МОЖЕМ ЛИ ДА РАЗЧИТАМЕ НА ВАС?

Това е много по-голямо от нас. Не можем да го направим сами и няма да направим всичко в една стъпка. Имаме обща цел да изградим свят, в който екологично отговорната визуална комуникация е златният стандарт.

Има много работа пред нас. Като водеща компания на пазара, ние поставихме основата да вървим напред. Сега разчитаме на вас да ни помогнете да направим реална промяна. Нека напредваме заедно!

 

 

 

 

Green Star System

viscom-gss-small.png

Със системата Green Star на Анталис за медии за широкоформатен печат вие добавяте ново измерение към вашия избор на продукт. Избор, който ще създаде визуални емоции, докато генерира съвършенство в околната среда.

Научете повече

Екосъобразни алтернативи

alternative-mini2.jpg

Търсите екологично отговорни алтернативи за вашите приложения? Разберете за богатия ни избор на устойчиви продукти и нека действаме заедно за устойчива визуална комуникация.

Научете повече
paperman