Съобщение във връзка с Covid-19

2020/03/18

Уважаеми клиенти,

Предвид продължаващото разпространение на Coronavirus (COVID-19) по целия свят, Анталис предприема всеобхватни мерки за защита на своите служители и клиенти, като продължава да извършва своята дейност.
Нашият основен приоритет е здравето и безопасността за всички, затова ежедневно адаптираме работата в нашата организация, съобразявайки се с всички препоръки за безопасност на местните власти.

Считано от днес:
- Всички наши центрове за обслужване на клиенти са работещи. В много страни сме внедрили работа от вкъщи, за да гарантираме постоянна поддръжка на нашите клиенти
- Работим в тясно сътрудничество с всички наши доставчици, за да осигурим доставката на продукти. На този етап повечето от нашите доставчици продължават да произвеждат и доставят стоки, макар и с малки закъснения, поради допълнителния граничен контрол и ограничения за пътуване.
- Всички наши складове работят спазвайки строги хигиенни процедури, за да защитим нашите служители, партньори и клиенти.

Бъдете сигурни, че сме напълно подготвени, за да подкрепим вашите бизнес нужди, докато преминем заедно през тази необичайна ситуация.

От името на всички нас в Анталис, ви пожелаваме да бъдете здрави!

               

                
About_Us_Antalis_logo_259x194-resize150x112.jpg

paperman