НАШИТЕ УСЛУГИ

Counseling-Expertise_ContentPage_259x194.jpg

Eкспертна  консултация за полиграфията и материали за широкоформатен печат

За да бъдете още по-ефективни

Независимо от сектора, в който работите, Вашият бизнес, продуктите, които използвате и пазарът ще се развият. Необходимо е ние да следим тези промени и да се адаптираме според тях. В конкурентна среда се отличава този, който предлага безгрешна услуга. Обучения, срещи, експертни съвети са част от услугите, които предлагаме, за да Ви помогнем да бъдете максимално информирани за иновативните продукти и техните приложения.

  • Хартиена среща

    Подобни срещи могат да Ви помогнат да разширите хоризонта си за нови хартии и материали, за техните приложения. Можете да споделите своя опит и да чуете опита на колеги от бранша, които съща като Вас използват иновативни и специални продукти. Свържете се с нас, ако искате да присъствате на следващата хартиена среща, която организираме.

  • ТЕХНИЧЕСКА КОНСУЛТАЦИЯ

    Техниците на Анталис познават продуктите в сърцевина. Техния съвет ще Ви позволи да спестите време, намирайки най-доброто решение и предоставяйки завидни резултати. Ако имате въпроси за даден продукт, свържете се с нас.

  • d2b  консултации

    Дигиталният печат е съвременния двигател на печатната индустрия. Експертите ни могат да Ви посъветват как да развиете бизнеса си и как да използвате нови бизнес възможности да подобрите рентабилността си.

paperman