Нашите услуги

Range-and-Choice_ContentPage_259x194.jpg

Избор  на продукти

За да Ви помогнем да продавате по-добре

Предлагаме Ви бърз и ефективен отговор на всички запитвания, решения за конкретни запитвания, иновативни и конкурентни предложения, мостри и техническа информация.Това са само някои от многото предимствата, които могат да Ви помогнат да спечели проекта. Ето защо Анталис създаде палитра от услуги, за да Ви помогне да изберете по-бързо и лесно най-подходящия продукт за нуждите на Вашите клиенти.

 
 • Консултанти 

  Нашите хартиени консултанти имат богат опит и ясна визия от пазарната ситуация. Те могат да Ви подпомогнат в развитието на бизнеса Ви, като Ви препоръчат на крайни клиенти, които се интересуват от услуги, като Вашите.

 • Продуктов каталог

  Tова е Вашият инструмент за всекидневна работа с нас. За миг ще намерите пълната продуктова гама на Анталис с детайлно описание, технически характеристики и цени за всеки един от тях.

   

 • Мостри 

  Опитай, докосни, сравни - предлагаме Ви мостри или каталози на продуките, които продаваме, за да можете да се уверите, че  това е продуктът, който търсите. За да разберете как да се сдобиете с мостри или с каталог на дадени продукти, моля позвънете на 0 700 177 66

 • Каталози 

  Един лесен за употреба инструмент, който Ви позволява да откриете пълните възможности на продуктите на Анталис: докоснете се до продуктите, разгледайте цветовете, структурите и грамажите и намерете продукта, който сте търсили.

 • Уебсайт Antalis.BG

  По-лесно, по-бързо, по-богато, нашият уебсайт е създаден да Ви помогне да направите най-провилния избор на продукти.

 
paperman