НАШИТЕ УСЛУГИ

Delivery-and-Shipping_ContentPage_259x194.jpg

Логистични  услуги с добавена стойност

За да просперира бизнеса Ви

Денонощни доставки: лесно e, (почти) всички го правят. Но, доставки в 3ч. сутринта, за да Ви помогнем в спазването на кратките срокове и оптимизирането на складовите Ви възможности, това е нещо ново, което предлагаме на всичките си клиенти. Това е само една от 19-те ни услуги, свързани с доставки. Подобни услуги  не само ще Ви помогнат в оптимизиацията на производството Ви, но и ще създадат добавена стойност на Вашите продукти в очите на клиентите Ви. Те ще оценят бързината и гъвкавостта Ви и ще Ви поставят на предни позиции пред Вашите конкуренти.

 

Доставки на същия или на следващия ден, след поръчката, вече са стандарт. Когато се нуждаете от дадена стока наистина спешно, тогава можете да разчитате на Анталис, защото ние ще намерим начин да отговорим най-точно на Вашите изисквания в конкретната ситуация.

 

 • Доставки в извънредно време

  Имате спешна поръчка, специфично изискване, нуждаете се от някой, който да отговори на Вашите изисквания? Имаме решение! Освен стандартните ни доставки, въведохме и доставки в извънредно време и според Вашите специфични условия, за да отговорим най-точно на нуждите на Вашата поръчка.

  Научете повече
 • Доставки със специално оборудване

  Нуждаете се от специфична техника при доставки? Ние можем да организираме това.

  Научете повече
 • Гъвкаво и удобно обслужване

  Услуги, които ще ви помагат във всекидневната ви работа.

  Научете повече
paperman