Нашите услуги

 
 • Доставки на малки поръчки

  Нашата позиция на пазара e основно като търговец на едро, което означава, че всички процедури и оборудване са насочени да служат ефективно на продажби в големи обеми.Това не означава, че поръчки под минималното количество, не са важни за нас. Ето защо, създадохме тази услуга, която позволява транспортирането на стоката от наш склад до получателя по установените практики, като клиентът заплаща единствено цената за транспорта.

  Имайте в предвид:
  Времето за доставка е според условията, свързани с локацията на клиента.
  Приемането на поръчки за платена доставка е по общите условия за подаване на поръчки

  Анталис Ви съветва:
  Моля, изисквайте цялата документация за стоката и при забележки, незабавно се свържете с търговския преставител.

  Цени на услугата:
  За градовете София, Пловдив и Варна – 23 лв. без ДДС за доставка.
  За другите градове, в който нямаме склад – 78 лв. Без ДДС

   

 • Връщане на стока

  Стремежът ни към перфектен набор от услуги наложи създаването на тази нова услуга – връщане на сгрешена стока. Без значение как е станало това, Анталис ще се заеме с това да върне сгрешената стока до наш склад. Ако стоката е сгрешена по вина на клиента / объркан вид или отказана поръчка /, то това ще стане срещу заплащане цената на транспорта, а ако е по наша вина – напълно безплатно.

  Как да постъпите:
  За да върнете стока, първо се свържете с търговския представител, който Ви обслужва. Неговата задача е да установи как е станала грешката и кой ще поеме разходите за връщането на стоката.

  Имайте в предвид:
  При връщането на стока е задължително тя да бъде добре опакована, за да не се повреди при транспортирането.
  Попълването на товарителница от страна на клиента е задължително. Всички наши автомобили разполагат с празни бланки, като екземпляр от нея остава при клиента като доказателство за приемането на стоката за транспорт.

  Защо се налага заплащане на тази услуга: „Анталис България” използва външни доставчици на транспортни услуги. Цената за връщането се калкулира автоматично в стойността на стоката, което води до допълнителни разходи, а понякога и до загуба. За да се избегне това, е нужно да се установи точно причината за това допълнително оскъпяване.

  Анталис Ви съветва:
  При получаване на стоката, моля да се отбелязва в транспортния документ ако има нараняване на стоката или вида й не отговаря на стандарта за качество на Анталис

  Цени на услугата:
  За градовете София, Пловдив и Варна :
  До 1000 кг. -  23 лв. без ДДС
  Над 1001 кг. – 21 лв. На тон без ДДС
  За другите градове:
  До 1000 кг. -  78 лв. без ДДС
  Над 1001 кг. – 75 лв. На тон без ДДС

   

 • Складиране клиентска стока

  С тази услуга, даваме възможност да съхраняваме Вашите стоки в наш склад, като те ще бъдат обслужвани от нашите специалисти. Тук не става дума само за продуктите, с които търгуваме, а за цялата гама стоки, чието съхранение отговаря на възможностите на нашите складове. С тази услуга Вие имате възможност да закупите стока от нас през промоционален период и да я съхранявате и получавате по определени от Вас условия.

  Имайте в предвид:

  Стоките, които се складират в базите на Анталис се заприхождават в складовата ни програма и се води строга отчетност за нейното комисиониране. Анталис разполага със складови площи в София, Пловдив и Варна, като ежедневно се организира транспорт между тях. Това не ограничава възможностите за доставка, тъй като в рамките на 48 часа ние доставяме във всяка точка на България.

  Съвет от Анталис: Ползването на пакет от услуги ще доведе до намаляване на Вашите разходи, тъй като ще Ви предложим индивидуална цена, пряко свързана с обема на работа.

  Цени на услугата:
  Складиране до 15 календарни дни: 0,40 лв.без ДДС на ден за 1 палетно място.
  След 15-тия ден: 0,50 лв. без ДДС на ден за 1 палетно място.

 • Преопаковане 

  Оптимизирането на складовото пространство е стъпка към оптимизиране на разходите. Това понякога е трудно изпълнимо при наличието на стоки с разнородна опаковка. Много често в практиката се получава, че инвестицията в стандартна стелажна система не дава нужните резултати именно по тази причина. Ние в Анталис разработихме нова схема за преопаковане на стоките, като размерът е съобразен с изискването на клиента.

  Имайте в предвид:
  При нужда да се използват нестандартни размери на палетата, по-добър вариант е да ни предоставите Ваши, които ще бъдат заведени в системата. По този начин Вие ще имате по всяко време информация с колко палета разполагате, а в зависимост от поръчките Ви ще бъде определен минимум, който трябва да имаме наличен. При преопаковането, нашият екип ще подсигури стоката за безпроблемното й транспортиране и съхранение, посредством стандартните чембер, ленти и стреч фолио. Ако  имате допълнителни изисквания за укрепването / картонени ъгли, термо фолио и др./ , ние ще се погрижим това да стане според Вашите нужди.

  Анталис Ви съветва:
  При подобни заявки, изискайте посещение от специалистите ни от отдел „Логистика” на мястото, където ще се съхранява стоката. Това ще даде по-добра представа за желания краен продукт.

  Цени на услугата:
  До 3000 кг. – 7 лв. за 100 кг. без ДДС.
  От 3001 до 5000 кг. – 6 лв. за 100 кг. без ДДС.
  Над 5001 кг. – 5 лв. за 100 кг. без ДДС.

  Услугата е валидна само за склад София

 • Форматиране 

  Съществена част от работата ни е форматирането на медии за широкоформатен печат. За тази цел, ние оборудвахме Склад София с машини, които позволяват форматирането на тези продукти по желан размер.

  Имайте в предвид:
  Анталис е обучил екип, който ще предложи оптимален вариант за форматирането на продуктите, с цел максималното използване на площа. 

  Анталис Ви съветва:
  Преди да направите поръчка, можете да се посъветвате с нашите специалисти, които ще Ви предложат схема за форматирането, съобразена с възможностите на машините.

  Цени на услугата:

  0,60 лв. без ДДС на срез за PVC листи
  5 лв. без ДДС на срез за винил

  Услугата е валидна само за склад София

 
paperman