Нашите услуги

 
 • Експресни доставки

  Колкото и добре да планирате своята работа и времето за доставки, винаги има изключения. За да може да разчитате, че ще получите стоката си по-бързо от стандарнтото време за доставка, Ние въведохме услугата „Експресна доставка”. Еспедирането на Вашата стока става в рамките на 1 час от подаване на поръчката, а времето за транспорт е в зависимост от отдалеченноста на клиента, но не повече от 1 час.

  Как да постъпите:
  Свържете се с нашият call center  на тел. 0700 177 и поръчайте стоката, като посочите вида на желаната услуга. Задължително упоменете вида на заявката /експресна доставка/, както и часа на подаването и, който ще бъде записан в поръчката към отдел „Логистика”

  Имайте в предвид:
  При непредвидени ситуации /трафик, затворени улици, влошена метеорологична обстановка/ е възможно да се получи забавяне  в транспорта. Моля да обърнете внимание на клетки №7 и №9 в товарителницата, които указват кога стоката е натоварена и тръгнала към клиента.

  Анталис Ви съветва:
  При забава на доставката, моля непременно се свържете с Нас да изясним причината за това.

  Цени на услугата:
  За градовете Софи, Пловдив, Варна – 23 лв. без ДДС за доставка.
  За другите градове - предстои.

 • Доставка рано сутрин

  Доставка рано сутрин” Ви дава възможност стоката да пристига при Вас преди началото на работния ден /обикновено 07:00-09:00ч/. За целта стоката се товари на предходния ден, като поръчката трябва да бъде пусната преди 16.00

  Как да постъпите:
  Свържете с нас  на тел. 0700 177 и поръчайте стоката, като посочите вида на желаната услуга. При подаване на заявката, задължително дайте телефон за контакт на лицето, което ще приема стоката.

  Имайте в предвид:
  Времето за доставка е според условията, свързани с локацията на клиента. Фактурата за транспорта ще получите в плик, отделно от другите документи

  Анталис Ви съветва:
  При подаване на подобна поръчка, моля изискайте обратна информация за номера на автомобила, който ще достави стоката, както и тел. за контакти на шофьора. Задължително отбележете в товарителницата часа на пристигане на стоката.

  Цени на услугата:
  За градовете София и Пловдив – 30 лв. без ДДС за доставка
  За другите градове - предстои

 • Доставки в събота

  За нас работата свършва, когато клиентите са получили нужната им стока. С тази цел, ние въведохме услугата „Доставки в събота". Въпреки че, складовете на фирмата не работят, клиентите могат да получат стоката си в почивен ден.

  Как да постъпите:
  Свържете с нашият call center  на тел. 0700 177 и поръчайте стоката, като посочите вида на желаната услуга. За да получите стоката си в почивен ден, тя трябва да бъде заготвена и експедирана най-късно в петък, до 18.00 часа. За тази цел Вие трябва да направите Вашата поръчка не по-късно от 16.00 на предходен ден, като задължително упоменете вида на услугата, която искате да ползвате.

  Имайте в предвид:
  Стоката ще е приготвена и натоварена на предния ден. Това обаче ни дава малко време за реакция при промяна на количеството или вида на стоката. Затова, при подаване на поръчка, моля да се уверите, че е приета точно, както и че е зададена за доставка в събота.

  Анталис Ви съветва:
  При подаване на подобна поръчка, моля изискайте обратна информация за номера на автомобила, който ще достави стоката, както и тел. за контакти на шофьора.

  Цени на услугата:
  За градовете София и Пловдив – 35 лв. без ДДС за доставка.
  За другите градове – предстои.

 
paperman