Commercial-Printer_ProfilePage_185x114.jpg

Аз работя в печатница

Може би имате офсетова машина и търсите продукт за изработване на специфично изделие за клиента? Или просто сте закупили нова цифрова преса и бихте желали да намерите решения? Или се нуждаете от информация за печата върху конкретен материал?
Тази страница е за Вас. Чрез включването на широк спектър от своите дейности, Вие ще намерите предложения за продукти, новини, промоции, технически съвети, търсачки за продукти и голямо количество полезна информация... точно за Вашия бизнес.

Olin Bulk

Високо ниво на обем с малък грамаж

olin-bulk-119x89.jpg

Запознайте се с новата марка на Olin, удивителния Olin Bulk с отлична гъвкавост и пригодност.

Digigreen 

100% дигитална 100% зелена

Digigreen_119x89px.png

Премиум промазана хартия за дигитални приложения. Digigreen гарантира оптимално представяне на всички видове пълноцветни и черно-бели дигитални технологии, които използват преси със сух и с течен тонер.

Novatech 

Двустранно-хромова хартия, която ще отговори на всичките ви очаквания.

Logo_Novatech_119x89.png

Novatech e eдна от най-успешните марки на пазара за двустранно-хромова хартия, благодарение на изключителните и качества, разнообразие от грамажи и формати.

Мостри 

Необходимо е да направите проби на хартията, която сте избрали? Искате да видите как ще изглежда печатното ви издание?

Selector_SAMPLE_166x106-1.jpg

Просто попитайте Анталис.  Можем да ви придоставим възможност да избегнете всички непредвидени рискове, използвайки нов продукт. Поръчайте своите мостри и бъдете спокойни с крайния резултат.

Техническа  Информация

Независимо дали търсите конкретни технически спецификации или просто искате да научите повече за нашите продукти, ще го намерите тук.

ProductPush_InformationTechnique_166x106.png

Нашият он-лайн информационен център ще ви предостави нужната литературата, а в продуктовия каталог ще намерите цялата необходима информация за нашите продукти, от техническите спецификации до сертификати и съвети за печат.

Научете повече

Околна  среда

Екологията е от все по-голямо значение за нас. Всички носим отговорност за опазването на природните ресурси в света.

ProductPush_Environment_166x106.png

Открийте нашия ангажимент за устойчиво развитие на околната среда - сертификати, политика в областта на обществените поръчки, и т.н. - както и нашето зелено портфолио, което предлагаме, за да помогне за развитието вашия бизнес по един устойчив начин.

Научете повече

Поздравителни картички

Откроете се с красива поздравителна картичка

Greeting-Card_push_145x111.jpg

Цветовете, текстурата, покритието и използваните хартии ще помогнат на Вашата картичка да привлича внимание и ще Ви гарантират, че ще бъде отворена, прочетена и оценена.

Научете повече

 Ефектни хартии, дълбок и впечатляващ свят от цветове, структури и ефекти

За да оставите незабравима следа

New_Creative-papers_603x78.png
Coala_Giraffe_75x323.png

Медии  за широкоформатен печат

Независимо дали вашите клиенти въвеждат нов продукт, организират събитието, развитие на имиджа на марката или обновяват своята външна реклама, можем да Ви предложим всички материали, за създаването на качествени изображения с различни приложения във външната реклама.
Antalis предлага широка гама от медии за широкоформатен печат, като самозалепващи се хартии, банери, разпенени PVC плоскости, акрилни плоскости, текстил и др.
Ние предлагаме водещи марки и сме разработили нашата собствена гама Coala да отговори на всичките Ви изисквания и приложения.

Можем да Ви предложим решения, според Вашите машини, мастила, приложения, екологична политика. Ние постоянно обновяваме и въвеждаме нови продукти, които представяме на най-големите професионални търговски изложения из цяла Европа, като FESPA в Барселона или FESPA Лондон през 2013.

Трябват решения за външна реклама? Просто попитайте Antalis.

Научете повече за Coala

КАТАЛОГЪТ  

visuel

Открийте богата селекция от продукти за всички видове бизнес приложения.

Разгледайте нашия нов  каталог тук.

paperman