Corporate-Communication_ProfilePage_185x114.jpg

Аз съм Мениджър Корпоративна кореспонденция

Искате ли да създадете разпознаваем образ на бизнеса си, който да Ви представи пред Вашите партньори и клиенти? Ние предлагаме иновативни и качествени хартии за отпечатване на представителни документи и ежедневна комуникация, които същевременно отговарят на екологичните стандарти. Освен това, дигиталният печат дава свобода на новите маркетингови техники, като персонализация, крос медия и т.н . Нашата нова инициатива в Digital 2 Business Ви помага да обменяте добри практики с ключови играчи на пазара.

Conqueror 

Символ на висококачествената хартия

conqueror_push_119x89.jpg

Световният златен стандарт за бизнес комуникация. Над 100 години, компании с изградена комуникационна политика избират Conqueror, като надеждна марка и гаранция за качество на печатната комуникация.

Научете повече

Cocoon 

Вдъхновена от зелената технология.

Cocoon_push_119x89.jpg

Иновационна гама от 100% рециклирана екстра бяла хартия с FSC® сертификат, предлагаща завидни печатни резултати.

Научете повече

olin 

Всичко от което се нуждаеш

Olin_cabine_119x89.png

Olin е богата гама от премиум непромазани хартии, която се предлага is a complete range of premium offset papers available in many shades, weights and finishes to enhance your designs.

Coala 

Велики решения за смели идеи

Logo_Coala_119x89.png

Експертната ни селекция от материали за широкоформатен печат ви дава още повече възможности. Предлагаме ви висококачествена, компетентна и екосъобразна гама.

Научете повече

Curious Matter

Невероятен ефект на допир

curious-matter-push-119x89.jpg

Гама с невероятен ефект на допир, съчетаващ качествата на пясък и коприна.. Curious Matter предлага пълна гама за нови хартиени преживявания.

Pioneer 

Специална хартия за специални моменти

Pioneer_80g_119x89.png

Висококачествена офис хартия с отлична белота, висока обемност за отличителни резултати.

Научете повече

Търговски Консултант за хартия

Търсите нови медии, технически съвети, мостри, печатни решения... Свържете се с нас!

backseller_119x90.jpg

Правилният избор на продукта в началото на проекта спестява ценно време и пари. Нашите 130 eксперти по целия свят могат да Ви препоръчат най-подходящата хартия или материал за специфични изделия, както и да Ви посъветват за екологичната страна на нещата, технологичните изиствания за обработка, според последните новости в областта.

Те имат широки познания на нашите колекции и хартиената промишленост и са тук, за да Ви подкрепят, когато имате нужда от тях.

Можем да предложим подкрепа, за да помогнете на колегите или клиентите си, да получат по-добро вникване в индустрията. Можем да организираме семинари или обучения по въпросите на хартия и опазване на околната среда.

Научете повече за нашите услуги

d2b за Мениджър корпоративна кореспонденция

Logo_D2B_181x136.jpg

 За да достигнете най-високата възвръщаемост на директната си маркетингова кампания или за да организирате крос-медия кампания, просто посетете Antalis dtob!

Свържете се с d2b!

Изберете отговорен партньор

ProductPush_Environment_166x106.png

Открийте нашия ангажимент за устойчиво развитие на околната среда - сертификати, политика в областта на обществените поръчки, и т.н. - както и нашето зелено портфолио, което предлагаме, за да помогне за развитието вашия бизнес по един устойчив начин.

Научете повече

Print Power

Анталис е член на Print Power

logo-Print-Power_131x67.png

Print Power е европейска организация, посветена на насърчаването на печатните медии и ролята им в съвременните интегрирани маркетингови програми и кампании. Тази организация обхваща голям диапазон от дружества, които представляват различни звена от веригата на  производство, разпространение, печат, съдържание и доставка на печатни материали. Това дава на Print Power уникално ниво на експертни познания и опит във всички области на печатната индустрия.

Изградете идентичността на вашата компания с Ефектни хартии

New_Creative-papers_603x78.png

Имиджът, който изграждате на компанията Ви е класически или модерен, дързък или консервативен? Независимо от отговора, ще откриете най-богатото разнообразие от ефектни хартии и картони, които най-точно да отразят бизнес имиджа Ви.

Научете повече

БЪРЗО  ТЪРСЕНЕ

КАТАЛОГЪТ  

visuel

Открийте богата селекция от продукти за всички видове бизнес приложения.

Разгледайте нашия нов каталог тук.

paperman