Publisher_ProfilePage_185x114.jpg

Аз съм Издател

Като издател, Вие знаете предизвикателствата от проекта на дадена книга до отпечатаното издание. Общото впечатление и яснота на посланието са два важни елемента, както и избора на подходящата хартия за всяка област на приложение. Подходящата хартия подчертава посланието. Подходящата хартия комуникира с разума и чувствителност . Нашият всеотдаен екип може да Ви помогне да направите най-добрия избор на продукт, според Вашите изисквания.

Ефектни  хартии

За вашите дигитални машини

ProductPush_CreativeDigital_145x111.png

Ефектните хартии на Antalis включват забележителна гама, специално предназначена за HP Indigo машини и гама сухи тонери.

Научете повече

Графични & POS Картони

Спокойно влезте в света на картоните, мислейки единствено за крайния продукт.

ProductPush_GraphicalBoards_145x111.png

Открийте гамата от картони на Анталис, която ще отговори на изискванията ви за дебелина, здравина, белота и характеристики на печат за вашите графични и POS приложения

Научете повече

Olin Всичко, от което се нуждаете

olin_push_145x111.jpg

Olin e пълна гама от премиум офсетова хартия, която се произвежда в нюанси от бяло до слонова кост, с разнообразие от грамажи и формати, за да осигури повече свобода за дизайн. За да развихрите напълно своето въображение, Olin се предлага и в 3 различни струтури - гладка, стандартна и грапава.

Olin Bulk

Високо ниво на обем с малък грамаж

olin-bulk-119x89.jpg

Запознайте се с новата марка на Olin, удивителния Olin Bulk с отлична гъвкавост и пригодност.

  • Дигиталният печат среща бизнеса с d2b

    С d2b,  Анталис обединява изключителна база от производители на дигитални преси, производители на хартии, рекламни агенции, издатели и печатници.d2b е чудесен начин за обмен на идеи и нови тенденции. Свързвайки се с d2b, ще откриете нови дигитални медии и нови технологични предимства като бялото мастило, частичния лак и много дурги. За повечето стандартни хартии, като ефектните хартии, Анталис създаде специална гама от хартии за дигитален печат: Да, ще бъдете очаровани!

    Научете повече

Корицата - най-мощният начин за подсказване на духа и съдържанието на книгата

 
  news_book_binding_176x117.jpg  
 

Специалното книговезко платно на корицата ще е първото, което ще привлече очите на читателя, който ще вдигне и вероятно купи тази книга. Предлагаме Ви специална гама от книговезки платна, мукава и картони, специално адаптирани за изискванията на издателската дейност.

За книги, които използваме често, като учебници и готварски книги, както и за специалните и скъпи за нас книги като Библията, Годишника или Албума, твърдата корица е задължителна. В този случай, Ви препоръчваме нашата специална селекция от мукава, която да каширате със специално създадените за подобни приложения материали : Geltex, Pelline, Guaflex и много други. Можем да Ви предложим различни структури на материалите, сред които да намерите най-подходящата за Вашата книга.

Меката подвързия е по-често срещаната практика за печатните книги. При тях се използва лепене на страниците с корицата. За този тип подвързии сме подготвили набор от целулозни картони, които да осигурят необходимия лукс на книгите Ви с меки подвързии.

За целите на книгоиздаването имаме подбрана гама от хартии и картони, които да донесат нужното ниво и професионален изглед на представената книга. Направете добър избор, за да бъдете сигурни, че Вашите книги ще бъдат признати и разпознаваеми в книжарниците.

Посетете нашият каталог

КАТАЛОГЪТ  

visuel

Открийте богата селекция от продукти за всички видове бизнес приложения.

Разгледайте нашия каталог тук.

paperman