ОКОЛНА СРЕДА

Environment_green_selection_ContentPage_259x194.jpg

Нашите  зелени продукти

Анталис се стреми да върви ръка за ръка с международните екологични практики.

Ангажирате ли се с използването на екологични хартии като част от подхода за устойчиво развитие? Или търсите най-новите постижения при екологичните хартии? Не търсете повече. Ние сме избрали за Вас разнообразни екологични хартии, на базата на различни екологични критерии, като сертифициране по FSC ® или PEFC, съдържание на  рециклирани влакна, нисък въглероден отпечатък, европейски Eco-label и много други. Открийте нашата топ листа от екологични хартии или изтеглете пълния списък на нашата оферта.

Logo_SubHome_210x109.png

 

Cocoon, вдъхновен от зелените технологии

 

В случай че търсите 100% рециклирана хартия с висока белота и отличителна пригодност за печат, не търсете повече…
Тя се произвежда от 100% ползвана, рециклирана пулпа със сертификат по FSC. Консумират се по-малко енергия и вода и се създават по-малко емисии от CO2  при производството, в сравнение с производството на хартия от свежи влакна. Също така се предлага голямо разнообразие от продукти, от хартии за печат до офис хартии, за всякакви приложения и печатни технологии.

FSC certified product      NAPM Recycled 100%      EU Flower     PCF      Recycled Paper 100%      Heavy Metal

Logo_Cyclus_119x89.png

 

Cyclus, 100% рециклирана концепция

 

Cyclus е международно известна гама от хартия с 100% -но рециклиране, произведена от завода  Далум в Дания. Инсталирането през  2007 г. на централа с биомаса, разработена при използване на собствена технология и процедура за отделяне на мастилата, прави производителя на хартия Далум  най-екологично отговорния в Европа.

Blue Angel      Recycled Paper 100%      EU Flower       PCF      NAPM Recycled 100%      Heavy Metal                          

Logo_SubHome_210x109.png

 

Digigreen. Зеленото завладява дигиталното

Изключително качество на печат при всички цифрови преси, отговарящ дори и на най-строгите екологични стандарти. С въвеждането на Digigreen, премиум многофункционална хартия с гаранция и за HP Indigo, и сух тонер, 100 % цифрова. Изработена от минимум 50% рециклирани влакна, Digigreen притежава също и сертификат по FSC® Mix Credit и европейска акредитация  Ecolabel за 100% екологична, 100%  цифрова.

FSC certified product      NAPM Recycled 100%      EU Flower     PCF      Recycled Paper 50%      Heavy Metal                 

Logo_Subhome_210x109.png

 

Conqueror

 

Conqueror е силна, отличаваща се марка, която осигурява престижно решение за хартията. Тя е несравнима и с репутацията си за екологичните нововъведения. През 1991 г., марката бе първата на пазара, която стартира Рециклираната гама и до  2006 г. всички хартии от нея получиха сертификати по FSC. Сега те са класифицирани като CarbonNeutral® (въглеродно неутрални) в 12 европейски държави. В непрекъснато търсене на екологични хартии, Conqueror стартираха най-ярката и най-чиста 100% Рециклирана хартия, но също разшириха и границите на новостите с напълно нов материал: бързо растящ и обновяващ се бамбук!
Бамбукът се доставя с отговорно отношение от източника и се избира внимателно.  5-те тона от гамата отразяват степента на загриженост  – няма оптически избелители при Natural White - естествено белите, а цветовете се създават с използването единствено на натурални  (охра) пигменти от Южна Франция.

FSC certified product      PCF      Recycled Paper 100%     Recycled Paper 50%      CO2 Neutral

Logo_MSGreen_Subhome_210x109.png

 

Maine Gloss Green / Satimat Green, най-белият нюанс на зеленото

 

Maine gloss green и Satimat green са екологично ориентирани хартии, произведени от  60% рециклирани влакна и  40% влакна със сертификат по FSC®. Най-бялата екологична хартия има превъзходни екологични референции без компромис в качеството. Тази комбинация от влакна предлага също и много висока белота и отлични резултати при печат.

FSC certified product      NAPM Recycled 100%      EU Flower     PCF      Recycled Paper 100%      Heavy Metal               

paperman