Предлагаме интелигентни и иновативни опаковъчни решения, съобразени със специфичните изисквания на Вашия  бизнес.

Знаете ли, че оптимизирането на вашия процес на опаковане може да окаже огромно влияние върху вашата дейност и печалбата ви? За всяка индустрия, бизнес или електронен бизнес опаковането е ключова стъпка от ежедневния процес, който влияе върху ефективността на веригата за доставки, сигурността на продуктите и дори потребителското изжевяване. Какъвто и да е вашето бизнес предизвикателство, експертите на Antalis Packaging са тук, за да предложат правилното решение за опаковане, опаковъчно оборудване или интелигентна услуга.

business-challenge-600x400px-logistical-performance.jpgЛОГИСТИЧНО ИЗПЪЛНЕНИЕ

Оптимизирайте своя процес на опаковане и поддържайте сигурността и качеството на вашите продукти по цялата логистична верига с нашите експертни услуги и решения за опаковане.

business-challenge-600x400px-easy-orderinge.jpgЛЕСЕН ПРОЦЕС ЗА ПОРЪЧКИ

Намерете най-добрите решения за опаковане за вашите специфични нужди. Заявете мостри, получете съвет и поръчайте лесно своите опаковъчни решения.

business-challenge-600x400px-business-simplification.jpg

ОПТИМИЗИРАНЕ НА ОПАКОВКАТА

Намалете отнемащите време административни задачи и задачи за закупуване с нашите индивидуални решения за вашите опаковки и ежедневни нужди на опаковъчното оборудване

 

challenge-customised-packaging-consumer-experience.jpgОПАКОВКАТА Е ЧАСТ ОТ КЛИЕНТСКОТО ИЗЖИВЯВАНЕ

Създайте най-доброто опаковъчно изживяване, за да подчертаете вашата марка, да подобрите лоялността на потребителите и предпочитанията към марката. Решението ще пасне на вашите продукти, като същевременно няма да увеличи разходите ви.

business-challenge-600x400px-operating-optimisation.jpg

ОПТИМИЗАЦИЯ НА РАБОТАТА

Проектирайте иновативни решения по поръчка с нашите инженери, за да посрещнете вашите индустриални предизвикателства и да избегнете повреди на компоненти по време на износ или транспортиране от място до място.

business-challenge-600x400px-contaminition-prevention.jpgПРЕДОТВРАТЯВАНЕ НА ЗАМЪРСЯВАНЕ

Защитете най-чувствителните си артикули и продукти за здравеопазване от повреда или външни заплахи с нашите сертифицирани, съвместими със законодателството опаковъчни продукти и услуги.

НАШИТЕ ЕКОЛОГИЧНИ ИНСТРУМЕНТИ

Изборът на екологична
опаковка е в твоите ръце!

Научете повече за нашите инструменти Green Star System™ и Green Card

Прочете повече
Екологична опаковка
Казус

Как да подобрим опаковката за големи доставки до дома

Търговец на велосипеди трябваше да повиши ефективността на своя процес на опаковане за доставка до дома. Вслушвайки се в приноса на техните служители, ние успяхме да предложим конкретно решение .

Прочетете повече
bike.PNG

Как да осигурим оптимално опаковане
и съхранение на продукти с различни размери?

Нашият клиент се нуждаеше от опаковка, която може да се адаптира към различни размери

Научете повече
Eco-friendly packaging

 

 

 

Последни новини

Нашите експерти са на Ваше разположение