Анталис Ви предлага богата гама от професионални услуги.

Ако сте собственик на печатница, графичен дизайнер, арт директор или директор по маркетинг и комуникации, Анталис улеснява живота ви, за да ви помогне да изберете най-добрия продукт, който да отговаря на Вашите нужди и да подобри Вашата печатна комуникация. Анталис също така разработи пълен набор от услуги в подкрепа на Вашия бизнес по пътя на „хартиеното пътуване“. Екипът на Анталис може да ви помогне да изберете и поръчате най-подходящите медии за Вашия проект, както и да получите насоки за съхранение, регулиране на отпадъците и транспортиране на печатните документи.

Новини

Защо да изберете Анталис ?

home-print-brands-v2.jpgУтвърдени марки

В сътрудничество с водещи световни производители, Анталис създаде гама от продукти, които да отговарят на актуалните пазарни изисквания и тенденции. Открийте нашите ключови марки на промазани хартии, офсетови хартии, графични картони, пликове, самозалепващи хартии и др.

home-print-services.jpgИновативни услуги

Aнталис разработи набор от услуги с добавена стойност, за да улесни работата на клиентите, като им помага да избират, поръчват, получават и съхраняват правилно хартията в собствените си помещения.

 

img-creative-2.jpgМостри

Нашите търговски представители са на Ваше разположение да ви съдействат в търсенето на перфектната хартия за Вашия следваща проект. Богатия ни опит и работа с водещите производители на хартия в света ни дава възможност да предложим решение и за най-взискателния проект.

Не се колебайте да зададете своите въпроси или да насрочите среща с наш представител. Свържете се с нас на sales@antalis.bg или тел. 070017766

 

Home-print-D2B.jpgd2b

Инициативата на Анталис d2b дава възможност на клиентите извлекат максимума от дигиталните технологии в печата. Тази инициатива събира най-широката гама от медии, подходящи за цифрови печатни машини и укрепва сътрудничеството между OEM, печатници, агенции и собственици на марки.

Home-print-green.jpgGreen Connection

Инициативата на Анталис Green Connection разчита на силни марки рециклирани хартии като Cocoon и Cyclus, услуги и инструменти, които да насочват клиентите на Анталис в техния устойчив подход. Подчертава се значението на рециклираната хартия в стратегиите за корпоративната социална отговорност, разработена от компаниите.

Home-print-creative.jpgCreative Power

Анталис категорично вярва, че изборът на хартия е творчески акт. Хартиите допринасят за цялостната ефективност на една идея, а не са просто част от производствения процес. Ето защо инициативата Creative Power се развива, обединявайки голяма гама от ефектните хартии и свързаните с тях услуги, за да помогне на клиентите при избора на хартия.

Ключови данни в световен мащаб (сектор "Хартии и картони за полиграфията")

P2_ANTALIS_PACKAGING_PICTOGRAMMES_homepage-08.png

Офиси в 30 държави
 

P1_ANTALIS_PACKAGING_PICTOGRAMMES_homepage-10.jpg

Над 40 000 клиенти

P1_ANTALIS_PACKAGING_PICTOGRAMMES_homepage-14.jpg

Над 93 логистични центрове

Новини