Нуждаете се от вдъхновение за дизайна на следващото си търговско изложение? Как можете да гарантирате, че вашият щанд привлича вниманието на присъстващите?

Нуждаете се от вдъхновение за дизайна на следващото си търговско изложение? Как можете да гарантирате, че вашият щанд привлича вниманието на присъстващите?

Бъдете видими отдалеч

Един от най-важните аспекти на участие в изложение е възприятието. Доставяйте съобщения по въздействащ начин, за да увеличите трафика към вашия щанд. Получавате само един шанс да гарантирате, че вашите визии са привличащи окото, недвусмислени и комуникиращи БЪРЗО. Общувайте чрез визии с възможно най-малко думи. Гледайте на това като на призив за действие.

img-graphic-builds-1.jpg

Realisation exhibit group

В наши дни формата на висящите табели вече не се ограничава до кръг или правоъгълник. Опънатият текстил може да се разтяга през рамки, които се извиват или рязко се завъртат, създавайки смели, геометрични форми. Докато външната страна на висящия знак най-често идентифицира вашата марка, вътрешната или долната страна на знака може да се използва за маркетингови съобщения. Coala textile Strech е перфектното текстилно решение за създаване на ваша собствена оригиналена висяща табела.

Друг начин да привлечете вниманието отдалече е да използвате спиращия шоуто ефект на Coala backlit. Добре проектираната визия със задно осветяване привлича окото, помагайки за бърза и ясна комуникация. Те са напълно персонализирани, лесни за боравене и използване, леки, лесни за сглобяване и лесни за транспортиране.

Предпочитате филм или текстил?

Coala предлага и двата материала, за да привлече максимално внимание към дисплеите. Изберете Coala Textile Backlite City или филмови решения Coala Backlit за най-добро качество на изображението.

img-graphic-builds-2.jpg

Създайте свое собствено събитие

Организирането на презентации на вашия щанд е лесен начин за увеличаване на трафика. Помолете организаторите на изложениета да популяризират съдържанието на вашата презентация и да създадат топло, интимно пространство за вашата публика. Закачете телевизионен екран на стената и подредете места за сядане..

img-graphic-builds-3.jpgRealization : Exhibit

Контролирайте шума

Не забравяйте да приложите акустичен текстил върху презентационна стена. Звукопоглъщащи Coala Textile Sound Touch и линията Coala Textile Sound предлагат висока акустична абсорбция и спомагат за създаването на продуктивна среда

img-graphic-builds-7.jpgCoala Textile  Sound Touch

Surprise Your Visitors

img-graphic-builds-9.jpg

Решенията Магнитни филми осигуряват лесен начин за показване, премахване, замяна и припокриване на съобщения. Те ви позволяват светкавично да освежите външния вид на вашия щанд, за изненада и радост на посетителите. Ако възнамерявате да използвате своя изложбен щанд за повече от едно събитие, тогава магнитите са решението за вас: те са за многократна употреба, лесни за транспортиране и могат да бъдат монтирани бързо.

Coala Magnetic Base Adhesives and Coala Ferro Films are available in a wide range of finishes.

Направете щанда си уникален

Визуалната привлекателност е от ключово значение за осигуряване на незабравимо изживяване на присъстващите. Технологията за дигитален печат, свързана с широкоформатни медии, позволява създаването на въздействащи, уникални и рентабилни визии. Изразете своята идентичност, създайте свои собствени послания, мислете различно и създайте вселена, която прилича на вас.

Гамата Coala е кутия с инструменти, за да изразите вашите идеи: медии за подова графика, полиестерни филми с предно и обратно осветяване, текстилни знамена, банери, звукопоглъщащи субстрати, фотохартии, платна, тапети, плоскости, алуминиеви композитни панели.

img-graphic-builds-8.jpg