Анталис подбра широка гама медии за външна реклама, за да популяризира вашата компания. Плоскости, винил за билбордове, хартия и ламинати, фолиа за витрини, самозалепващо се фолио, цветни фолиа, свържете се с нас, за да изберем най-добрия материал, който да използвате.

Анталис подбра широка гама медии за външна реклама, за да популяризира вашата компания. Плоскости, винил за билбордове, хартия и ламинати, фолиа за витрини, самозалепващо се фолио, цветни фолиа, свържете се с нас, за да изберем най-добрия материал, който да използвате.

img-outdoor.jpg

Realization : DÓRA SCHALL - Company Beflex  - BULGARY / Antalis Interior Design Award

Външната реклама е насочена към потребителите в различни формати

Известна също като реклама извън дома, външните табели и реклами гарантират, че вашата компания, продукти или услуги се виждат от всички. Проектирането на правилната визия е важно и материалите, които използвате, трябва да отразяват ценностите на вашата марка. Има широка гама от решения за външна реклама, от които можете да избирате, като всяко от тях осигурява уникално въздействие.

Билбордове, рекламни плакати, фасади, автобусни и железопътни медии, специални табели предлагат решение за всяко изискване.

img-outdoor-5.jpg

 Рекламата на автобуси и трамваи е отлична възможност

 

  • Те са на път от 10 до 18 часа на ден, до седем дни в седмицата.
  • Те пренасят вашето съобщение в жилищни райони, създавайки ефект на мобилен билборд.
  • Те говорят на всички: купувачи, работници, студенти, други автомобилисти.
  • Те позволяват вашите съобщения да се виждат отново и отново.
  • Те са визуално неизбежни и следователно много ефективни.

 

Микроперфорирани самозалепващи се фолиа са иновативно рентабилно решение за транспорт и магазини

Огледайте се: тези фолиа са навсякъде. Перфорирани фолиа за витрини позволяват комуникация на голяма площ, без да закриват вътрешността на магазина. Извън магазина минувачите виждат рекламата. Вътре в магазина клиентите и работниците виждат отвън.

COALA ONE WAY VISION е перфорирано фолио за прозорец, показващ отпечатани изображения отвън и прозрачни отвътре, подходящ за всички плоски стъклени повърхности.

 

 

img-outdoor-6.jpg

Coala one way

img-outdoor-2.jpgCoala textile Outdoor Blind

img-outdoor-3.jpgCoala textile Outdoor Shade

Antalis подбра широка гама медии за външна реклама, за да популяризира вашата компания. Вземете предвид мястото, където ще бъдат разположени вашите външни табели или реклами, тъй като това ще се отрази на материалите, които ще използвате. Дълготрайност, пряка слънчева светлина, тежки стъпки, високи нива на трафик или висока концентрация на други подобни дисплеи трябва да бъдат взети под внимание.

Медии за въшна реклама са също подходящи за декорации.

img-outdoor-4.jpg