Aнталис предлага широка гама от широкоформатни медии за декориране и реклама в търговски среди. Нашите висококачествени медии предлагат високо възпроизвеждане на вашето съобщение, лесна инсталация и са проектирани с оглед на околната среда. Тъй като екологичност е ключов двигател в търговията на дребно, ние предлагаме еко алтернативи за различните приложения.


Aнталис предлага широка гама от широкоформатни медии за декориране и реклама в търговски среди. Нашите висококачествени медии предлагат високо възпроизвеждане на вашето съобщение, лесна инсталация и са проектирани с оглед на околната среда. Тъй като екологичност е ключов двигател в търговията на дребно, ние предлагаме еко алтернативи за различните приложения.

coala-logo-home-236x101.png

Coala Walk & Wall

Повече въздействие във вашата комуникация, по-малко въздействие върху планетата.

Екологичност е силен двигател в дизайна на магазините, а използването на по-екологични материали не е просто опция, това е новият път.

Новите материали предлагат същото високо ниво на производителност, лекота на използване и приложение с по-малко въздействие върху планетата. Ще бъдете изненадани от качеството на еко-отговорните решения, в които сме инвестирали.

От плоскости на хартиена основа, здрави като пластмасови листове, до рециклиран текстил, изработен от пластмасови бутилки, ние избрахме иновативни продукти, които ще осигурят отлично качество на печат и екологичност, като същевременно зачитат планетата.

Нашата класация Green Star System™ ви позволява да намерите по-устойчиви алтернативи за вашите основни приложения: използвайте селектора със зелена звезда в нашия електронен магазин, за да намерите устойчиви алтернативи.

Знаете ли колко лесно е да преминете от разпенено PVC към високотехнологични хартиени плоскости, 100% рециклируеми? От здрави дисплейни плоскости до твърди и леки вълнообразни плоскости или плоскости тип пчелна пита, ние ви покриваме, дори за употреба на открито! Заменете PVC винил с по-устойчиви алтернативи, преминете към текстила и открийте нашите високоефективни материали, направени от 100% рециклирани PET бутилки.

Вижте нашата инициатива за екологичност и как можете да преминете към по-устойчиви опции.

Имате нужда от креативни идеи за обзавеждане на магазин?

 

Използвайки реклама в магазина на мястото на покупка, собствениците на магазини могат да повлияят на решенията за покупка на своите клиенти. Стратегически разположените реклами като дисплеи, промоционални опаковки, табели с намаления и реклама в магазина са ключови за ангажирането на клиентите.

Навиците на купувачите разкриват стойността на инвестирането в реклама в магазина. Проучване на 3000 масови търговци (Източник: Spectrio.com) разкри, че:

 

  • 82% от решенията за покупка се вземат, докато сте в магазина.
  • 62% от купувачите правят импулсивна покупка, докато пазаруват.
  • 16% от непланираните покупки са водени от промоции в магазина

instore-advertising-06.jpg

Coala Walk & Wall on the pavement and on the glass windows

Започнете своята външна реклама:

Подово покритие със зашеметяваща, оригинална графика ще привлече вниманието на минувачите. Coala Walk & Wall е частично текстурирана подова графика, която не изисква ламиниране.

Тази медия се залепва за почти всяка повърхност, лесно се отстранява и е устойчива на плъзгане. Това е идеалното решение за създаване на краткотраен ангажимент в предната част на магазин.

 

Подновете вашата реклама

Пленете клиентите, като промените своите послания и декор. Нашата гама Coala Magnetics позволява бързи и лесни промени на вашите табели и дисплеи, което я прави идеална за точка на продажба.

img-instore-6.jpg

Coala Magnetics съчетава самозалепваща се магнитна основа с феро филм Coala за печат, предлагано в три покрития.

img-instore-3.jpg

img-instore-4.jpg

img-instore-5.jpg

Мислете мащабно

Използвайте цялата повърхност на стената, за да покажете рекламата си. Въздействието върху купувачите ще бъде пропорционално на размера на визията.

 

instore-advertising-03.jpg
Coala Frontlit

Висящи реклами

Говорете директно с купувачите в магазина, като използвате висяща реклама. Това е оригинално и въздействащо предаване на информация за разпродажби, промоции и специални събития..
 

instore-advertising-04.jpgRealization : Exhibit – France

Комуникация навсякъде

Дигиталната технология в гамата Coala Textile предлага качество на снимките за видима и ясна комуникация.

 


instore-advertising-05.jpgCoala Textile Stretch on anti-theft detectors / Coala Textile Frontlit

Търсим иновациите в света на търговията на дребно.

Нашата гама е не само обширна, но и умна. От лесните за нанасяне лепила Coala върху стенни и подови настилки, имаме всичко необходимо, за да си представите своя мечтан магазин. Ние разполагаме с повече от 1750  широкоформатни твърди и гъвкави медии. Вярно е, че сме малко обсебени от визуалните комуникации. Това е страст, чрез която създадохме една от най-изчерпателните гами на пазара от продукти и услуги за декорация на дребно и табели.
Вижте нашата инициатива за устойчивост и как можете да прехвърлите вашите материали за търговия на дребно и точка на продажба към по-устойчиви опции.

 

 

 

instore-advertising-02.jpg