Красивата история на дизайна или вътрешната архитектура винаги започва с качеството и естетиката на суровините. В Antalis действаме като международна снабдителна компания, като избираме най-красивите материали от целия свят, за да ви предложим постоянно обновяващ се източник на вдъхновение.

Красивата история на дизайна или вътрешната архитектура винаги започва с качеството и естетиката на суровините. В Antalis действаме като международна снабдителна компания, като избираме най-красивите материали от целия свят, за да ви предложим постоянно обновяващ се източник на вдъхновение.

Coala Organza

В постоянно търсене на нови текстури и в сътрудничество с дизайнерите на пространства, за да следваме тенденциите, ние предлагаме пълна гама от материали, които могат да бъдат персонализирани отново и отново. Нашите продукти са разработени, за да се адаптират към последните иновации в дигиталния печат и са съвместими с HP Latex, Eco-solvent, UV и сублимационни мастила.

Каквато и да е вселената и стилът на вашия дизайнерски проект, вие ще намерите в Antalis продукти за всяко приложение:

  • Декорация на стени: Тапети и текстил
  • Акустични медии: акустичен текстил
  • Магнитни медии: Бели или черни самозалепващи се магнитни основи и гладки или текстурирани феритни филми.
  • Цветни самозалепващи се кадифета за надписи или изрязване на формата
  • Декорация за стъкло със специално споменаване за нашата великолепна Coala Organza
  • Материали за тапицерия: Еко кожа, Естествени и рециклирани материали
  • Интериорни филми с нашата гама Coala Interior Film, ново поколение покрития за врати, стени, плотове и мебели, налични в повече от 450 различни варианта.
  • Подова графика

 

Всички тези продукти са идеални за декорация или обновяване на магазини за търговия на дребно, хотели, работни пространства, здравни заведения... И тъй като наистина харесваме нашата гама за декорации на Antalis, решихме да украсим нашата международна централа. Гледайте видеото и се вдъхновете да преобразите вашите пространства.

Искате да контролирате качеството на нашите продукти? Създадохме кутия за мостри Deco за вас. В тази кутия представяме 28 продукта от нашата глобална гама за декорации.

Открийте комбинация от продукти, някои отпечатани с помощта на дигитална технология, някои ръчно подбрани от нашата селекция Coala Interior Film.

Изключително качество, атрактивен дизайн и експертни съвети... което прави Antalis първокласният партньор, който ще ви осигури вдъхновение за вашите дизайнерски проекти.

 

 Добре дошли в нашата общност, създадена да насърчава персонализираната декорация.
 

За да популяризираме и насърчим дизайнерската креативност, стартирахме конкурс Antalis Interior Design Award. Това е двугодишен конкурс за архитекти, интериорни дизайнери, доставчици на печатни услуги и собственици на марки. Това е възможност да покажете таланта си в международен план.

Очаквайте скоро следващото издание. Междувременно намерете вдъхновение, като разгледате проектите на www.antalisinteriordesignaward.com и поръчайте своето лично безплатно копие на Книгата, която включва 50-те най-красиви проекта

Изключително качество, атрактивен дизайн и експертни съвети... което прави Antalis първокласният партньор, който ще ви осигури вдъхновение за вашите дизайнерски проекти. Искате да говорите с експерт, свържете се с нас.

book-deco.png