Нашият манифест: Нека действаме заедно за по-устойчива визуална комуникация

Околната среда има нужда от помощ. Ние го знаем. Нашите клиенти го знаят. Клиентите им го знаят. Като основен водещ вносител на медии за широкоформатен печат, ние и всички наши клиенти и партньори имаме изключително важна роля, за да направим нашата индустрия по-отговорна.

green-sustainability-v3.jpg

ЗА ДА НАПРАВИМ ПРОМЯНА, ТРЯБВА ВСИЧКИ ДА СЕ ОБЕДИНИМ.

Време е да ускорим прехода си към екологично отговорна визуална комуникация. Това е много повече от визия.
Това е нашият ангажимент. И това е не само полезно за планетата, а и добра стратегия за бизнеса. Потребителите изискват отговорни практики. Тези, които ги приемат днес, ще бъдат по-добре оборудвани утре.

 

ДОБРАТА НОВИНА Е, ЧЕ ЕКОЛОГИЧНАТА ОТГОВОРНОСТ  Е ПО-ЛЕСНА, ОТКОЛКОТО СИ МИСЛИТЕ..

За да стимулираме значителна промяна във визуалната комуникация, ние създадохме рамка, която съчетава отговорни източници, екологични продукти с обективна система за оценка и специална екипна поддръжка, предлагайки на всички наши клиенти безпроблемен преход към устойчивост.

Създаваме обективна система за оценка на продуктите

Искаме да стигнем  по-далеч. Предприемането на отговорни действия е от съществено значение, както и възможността да се демонстрира. Чрез нашата добре позната и доказана система Green Star ™ ние измерваме ключови фактори, включително използваните суровини и възможността за рециклиране в края на жизнения цикъл, всеки продукт се предлага с оценка от нула до пет звезди

Ние разширихме тази система за оценка на продукти за визуална комуникация. Целта е да се изкачим по-нагоре заедно в нашето търсене на устойчиви решения и да ви дадем данните, които да споделите със собствените си клиенти. Стремим се 75% от нашите продадени продукти да бъдат оценени с 3 и повече звезди звезди  до 2030 г.

 

beige.jpg

 

water.jpg

ОСИГУРЯВАМЕ ПРАВИЛНИТЕ ПРОДУКТИ

Понякога пластмасата наистина е фантастична. Всъщност понякога е дори прагматично от екологична гледна точка, като например отразяващи топлината фолиа за прозорци или декоративни покрития, за да се избегнат разточителни ремонти на сгради. Но по-често има ясна спешност да се премине от тежки изкопаеми материали към рециклирани, рециклируеми и базирани на целулоза решения.

Ние предлагаме екологично отговорни алтернативи за повечето приложения за визуална комуникация на закрито и на открито със същото високо ниво на производителност. Ще бъдете изненадани от качеството на еко-отговорните решения, в които инвестирахме.

УЛЕСНЯВАМЕ ВАШИЯ ЕКОЛОГИЧЕН ПРЕХОД

Искате да бъдете по-отговорен бизнес, но имате сериозни притеснения по отношение на вашия бюджет, вашите процеси и вашите очаквания за качество. Знаем, че има много какво да се мисли и такъв преход може да бъде сложен. Нашите специалисти по устойчивост са готови да седнат с вас, да ви изслушат, за да разберете вашите нужди, да проучите нови алтернативи и да ви помогнат в еко-фокусиран преход, който е прост и ефективен  за вашия дългосрочен успех.

 

leaf.jpg


 

dandelion.jpg

МОЖЕМ ЛИ ДА РАЗЧИТАМЕ НА ВАС?

Това е много по-голямо от нас. Не можем да го направим сами и няма да направим всичко в една стъпка. Имаме обща цел да изградим свят, в който екологично отговорната визуална комуникация е златният стандарт.

Има много работа пред нас. Като водеща компания на пазара, ние поставихме основата да вървим напред. Сега разчитаме на вас да ни помогнете да направим реална промяна. Нека напредваме заедно!

 

Свържете се с нас!

Нашите специалисти по устойчивост са готови да обсъдят вашите нужди, да оценят вашите приложения, продуктите, които използвате в момента, и да препоръчат най-добрите алтернативи за започване на успешен преход.

gss-low.jpg
The Green Star System

С The Green Star System от Анталис вие добавяте ново измерение към вашия продуктов избор. Избор, който ще създаде визуални емоции, като същевременно подпомага опазването на околната среда.

gss-low2.jpg
Устойчиви алтернативи

Търсите екологично отговорни алтернативи за вашите приложения? Научете за нашия богат избор от устойчиви продукти и нека действаме заедно за устойчива визуална комуникация.