Открийте най-устойчивите хартии на Анталис

Тъй като изборът на хартия отразява вашите екологични съображения, Анталис ви предоставя различни алтернативи без компромис с качеството.

img-ecological-1.jpg

CSR-report.jpg

От въглеродно неутрална до 100% рециклирана или с рециклирани или алтернативни влакна, Анталис предлага широка гама от хартии, които ще предадат ценностите на Вашата марка за всички видове приложения.

Ефектни хартии

logo-arjowiggins

От 100% рециклирани опции в Conqueror, Rives и Opale за корпоративна идентичност или с минерални включвания в Keaykolour или алтернативни памучни и бамбукови влакна за творчески приложения, Arjowiggins предлага първокласно рециклирано качество, което ще подкрепи всеки взискателен проект.

olin origins

Вдъхновена от силата на природата, тази гама с органични нюанси не само подкрепя програма за компенсиране на въглеродните емисии, но и екологични организации с нестопанска цел чрез своeто членство в 1% for the Planet

Офсетови хартии

Рециклирани продукти

 
logo-cocoon

Cocoon, изключителон бяла 100% рециклирана хартия

Cocoon е висококачествена 100% рециклирана и 100% бяла FSC сертифицирана хартия. Cocoon запазва околната среда, без да прави компромис с резултатите от печата.

logo-cyclus
 

Cyclus, рециклирана хартия с естествена белота

Cyclus предлага широка гама хартии с естествена белота, 100% рециклирани и FSC сертифицирани.


logo-nautilus.jpg

Nautilus, за обичта ни към природата

NAUTILUS® е първокласна хартия без покритие, изработена от 100% рециклирани влакна, която предлага два различни нюанса, естествено бяло и ярко бяло.

 

Офис хартии

Image-recycled

Image® Recycled хартии за лазерен и мастиленоструен печат

Гама от 100% рециклирана първокласна бяла хартия, сертифициран FSC®, Blue Angel и EU Eco label. Подходящ за цветен и едноцветен мастиленоструен и лазерен печат, за обемни разпечатки и двустранен печат.