Нашите Услуги

Brand_115x79.jpg

Анталис  в България

Конкорд Папир ЕООД, предшественик на Анталис България, е основан през 1998 година като дъщерна фирма на Капелен България. През последните десет години фирмата се открои като лидер на пазара за хартии и картони за полиграфията,  благодарение основно на своята безкомпромисна лоялност и лично отношение към всеки клиент. Традиционно Конкорд Папир залага на все по-богата гама от продукти, което открива все повече нови хоризонти пред фирмата и като я превръща в предпочитания парньор за всички водещи производители на хартия. След сливането на европейските дистрибутори на хартия и картони Antalis и Map, новосформираната компания запази името Antalis Group и оглави класацията на европейски дистрибутори за хартия и картони за полиграфията. От 2009 година Конкорд Папир ЕООД с гордост прие името Анталис България.

 

Гледайте нашето видео, за да откриете всичко, което можете да намерите в Анталис. Просто попитайте и се насладете на множеството предимства на нашите продукти и услуги..

  • София Бул. "Хр. Колумб" №64, Логистичен център "София Еърпорт Център", сграда 3, рампа 21. тел. 0 700 177 66
  • Пловдив Бул. "Акад. Петър Динеков" №24, тел. 032 / 63 13 17
  • София-склад Гара Искър, ул. "Пор. Неделчо Бончев" №6, склад 19, /логистична база на "Ескос" АД/ София

Нашите офиси

 
   
 

Pioneer 

Pioneer_80g_119x89.png

Понякога се налага да оставите незабравимо първо впечатление с Вашата оферта, или с разпечатката на Вашата презентация. Висококачествената хартия Pioneer Ви гарантира това. Не се лишавайте от възможността да бъдете различни.

Научете повече

Cocoon 

Logo_Cocoon_Offset_180x111.jpg

Бъдете безупречни към Вашите печатни материали. Използвайте висококачествена хартия и същевременно подчартайте екологичната отговорност на Вашата компания. Как става това? С 100% рециклираната и изключително бяла хартия COCOON.

Научете повече

Coala 

Logo_Coala_119x89.png

Когато изработвате материали за външна реклама, това е Вашата голяма визитна картичка към десетките очи, които я наблюдават. Представете се на високо ниво и заложете на доказана колекция от материали. Опитайте Coala.

Научете повече
paperman