image-from-the-document-manager


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Добре дошли в Antalis News!

Ако четете тези редове, вие сте притежател на една от първите печатни материали, отпечатани на най-новия продукт PowerCoat Alive!
С нея ще можете да влизате в тази страница, на която всяка седмица ще намирате новини за нашите продукти, специални промоции и отстъпки!
 
 
С първото издание ще Ви разкажем повече за PowerCoat Alive.
 
 
Това е първата хартия в света с вградени чипове, която позволява свързване на печатните материали с URL адрес, зададен от Вас. PowerCoat Alive използва NFC технология, която свързва хартиения носител с дигиталния. Всичко става с едно докосване на PowerCoat Alive хартия или стикери до смарт устройство. Вградените чипове Ви дават възможност да използвате изчистен дизайн, като същевременно можете да променяте многократно URL адреса, който задавате. Така Вие удължавате живота на печатните си материали, брошури, покани, менюта, ваучери за отстъпка и други. С PowerCoat Alive те ще носят много повече информация, която можете бързо и лесно да се актуализирате. И като допълнение на всичко това, ще имате достъп до информация за свързванията, направени през Вашите печатни материали. 
 
 
 
image-from-the-document-manager

Свалете презентацията на PowerCoat Alive

untitled-1
paperman