приложения

Notices-and-Posters_ContentPage_259x194.jpg

Флаери , обяви и плакати

Изборът на хартия е важен при вдъхването на живот на Вашите флаери, обяви и плакати.

ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ

  •   Колко дълго ще се използват? Дали е краткотраен продукт, който ще се изхвърли или е дълготраен такъв, който да Ви служи месеци наред до следващото обновяване?
  •   Ако искате да персонализирате комуникацията си, помислете за дигитален печат. Това ще Ви позволи, например, да поставите различни имена отпред или различни послания до отделните целеви групи.
  •   Ако продуктът Ви ще съдържа много цветни изображения, видът хартия, който ще използвате, е от значение за цялостния вид при отпечатване. Гланцираните хартии са най-подходящи, но ако искате да сте по-изобретателни, то матовите и дори непромазаните хартии, ще имат забележителен ефект.
  •   И обратното, ако брошурата Ви съдържа повече информация, тогава трябва да съобразите колко лесно ще се чете тя. В тези случаи по-малко гланцираните хартии са по-добрият избор.
  •   Ефектът, който добавяте към продуктите си, ще ги отличи и добавянето на лак на предната корица и/или на вътрешните страници, фолиране или щамповане ще е от значение за начина, по който хората възприемат брошурата и съответно фирмата Ви. Ако съдържанието и посланието са важните неща за Вас, тогава си заслужава добавянето на един или повече от тези ефекти.
  •   Цената също трябва да се вземе под внимание, за да Ви помогне да решите дали искате да отпечатате първокласни или дизайнерски продукти или такива за масово производство, и след това да планирате съдържанието, печата и ефектите, така че те да отговарят на имиджа на фирмата Ви, самия продукт и бюджета, с който разполагате.
  •   Ако планирате да изпращате продукта по пощата, трябва да съобразите теглото и размерите на плика, тъй като размерът, дебелината и теглото ще повлияят на цената за изпращане.

Rives 

Logo_Rives_Subhome210x109.png

Изборът на структури и ефекти за печат Ви дават възможност за едно креативно изпълнение. Структурите на Rives, наподобяват структури на различни платове. С Rives можете да създадете Вашата колекция - шедьовър.

Още

Cyclus 

cyclus_push_145x111.jpg

Гама от 100% рециклирана хартия с естествена белота, за да покаже, че Ви е грижа за опазването на околната среда.

OLIN 

olin_push_145x111.jpg

Най-пълната гама от премиум непромазани хартии на пазара с безупречно качество.

Още