ПРИЛОЖЕНИЯ

Brochures_ContentPage_259x194.jpg

Брошури  и флаери

Изборът на хартия е от особено значение при проектирането и изготвянето на брошури и може да спомогне за създаването на едно креативно и добре направено произведение. Вашите флаери ще имат моментален ефект при отразяването на продуктите, които предлагате.

 •   Колко дълго ще се използва брошурата Ви? Дали е нещо, което ще се изхвърли бързо или ще се използва месеци наред, докато се изготви новият вариант.
 •   Ако искате Вашата брошура или флаер да са персонализирани, трябва да помислите за дигитален печат. Той Ви дава възможност например, да отпечатате отделни имена на предната корица или да направите отделна корица за различните целеви групи.
 •   Хартиите, които използвате имат ключова роля в това да накарат получателя да хареса продукта и да поиска да го отвори и прочете.
 •   През годините хартиената индустрия е разработила голям спектър от хартии, които да се използват специално за брошури. Независимо дали искате корицата и страниците вътре да си подхождат или да са в контраст, тези хартии предоставят идеално решение и резултатът ще е брошура, която е добре представена и отпечатана и която ще изкуши получателя да я отвори и прочете.
 •   Ако брошурата или флаерът Ви ще съдържа много цветни изображения, видът хартия, който ще използвате, е от значение за цялостния вид при отпечатване. Гланцовите хартии са най-подходящи, но ако искате да сте по-изобретателни, то матовите и дори непромазаните хартии, ще имат забележителен ефект.
 •   И обратното, ако брошурата Ви съдържа повече информация, тогава трябва да съобразите колко лесно ще се чете тя. В тези случаи по-малко гланцираните хартии са по-добрият избор.
 •   Ефектът, който добавяте на брошурата или флаера, ще ги отличат и добавянето на лак на предната корица и/или на вътрешните страници, фолиране или щамповане ще е от значение за начина, по който хората възприемат брошурата и съответно фирмата Ви. Ако съдържанието и посланието са важните неща за вас, тогава си заслужава добавянето на един или повече от тези ефекти.
 •   Цената също трябва да се вземе под внимание, за да Ви улесни при избора дали да изработите висококачествена или дизайнерска брошура/флаер, или такава за масовия пазар или евтина, но свежа брошура. След това можете да планирате съдържанието, печата и ефектите, така че брошурата максимално да отговаря на продукта и бюджета Ви.
 •   Ако планирате да изпращате брошурата или флаера по пощата, трябва да съобразите теглото и размерите на плика, тъй като размерът, дебелината и теглото ще повлияят на цената за изпращане.
 •   Друго важно съображение е къде ще се използва брошурата Ви. Ако ще се използва на открито или в индустриална обстановка, синтетичните хартии ще са по-подходящи за тези условия.
 •   Ако сертификатите за околна среда са важни за вас, на разположение е разнообразие от хартии, които да ви помогнат да отговорите на тази необходимост.
 • Видът 

  Допирът, външният вид и стилът на брошурата трябва да отразяват имиджа на фирмата Ви. Модерна, традиционна, съвременна или луксозна – всяка една се нуждае от различна хартия, за да се създаде желаната от Вас брошура.
   

  Подходящи продукти:

  Conqueror Bamboo и Print Excellence - Olin - Novatech Silk & Gloss.
   Keaykolour - Pop’Set - Rives - Curious Collection

 • Дигитален печат

  Хартиите за дигитален печат стават все по-разпространени. И ако все пак използвате HP Indigo, ще се наложи хартията, която използвате, да има специално покритие. По-сигурно е винаги да проверявате дали хартията(ите), която възнамерявате да използвате е сертифицирана за тези устройства. Допитайте се до нашите консултанти по продажбите, ако имате въпрос – те са винаги готови да Ви помогнат.

 • Пълноцветни изображения

  Гланцираните хартии са идеални за отпечатването на многоцветни изображения, но и много хартии без покритие, ще дадат добри резултати. Ако не сте сигурни как ще изглежда брошурата с ефекти, можете да поискате мостра или да заявите отпечатани мостри на избраната от Вас хартия.

  Подходящи продукти :

  Conqueror Bamboo и Olin -  Novatech Silk & Gloss.
   Keaykolour - Rives - Curious Collection

 • Пликове 

  Те са винаги много важни, тъй като това е първото нещо, което хората виждат от Вашата фирма. Не забравяйте да съобразите съдържанието с наличните размери пликове.


   

COCOON 

cocoon_push_145x111.jpg

Иновативна гама от екстра бяла FSC® сертифицирана, 100% рециклирана хартия.

ОЩЕ

Селектор пликове

envelope_selector_push_145x111.jpg

Търсите пликове? Намерете точният плик за Вашето изделие нашия селектор за пликове.

Още