ПРИЛОЖЕНИЯ

Covers-and-Folders_ContentPage_259x194.jpg

Подвързии  и папки

Подвързиите и папките може да са сред нещата, при които дизайнът да не е от голямо значение, но е важно да се използва правилната хартия, тъй като видът и материята отразяват имиджа на бизнеса Ви пред настоящите и бъдещите Ви клиенти.

Обърнете внимание

  •   Помислете за резултата върху клиентите, който искате да постигнете и използвайте картона, който ще Ви помогне да го направите.
  •   Дигиталният печат е най-добрият начин да оформите своите подвързии и папки, особено ако целите малки количества и персонализация.
  •   Но дори и да се нуждаете от хиляди, разделянето на клиентите на целеви групи и изготвянето на най-подходящите за тях подвързии, ще е по-икономично, ако се използва дигитален печат и това ще Ви даде значителна преднина пред Вашите конкуренти.
  •   В случай, че посланието, което Вашите подвързии и папки предават, е важно, тогава по-креативните картони ще са Ви от помощ при привличане на вниманието. Съществуват специални картони, с които ще постигнете това, което желаете, и ще гарантират дълготраен ефект. Освен това графичният картон е лесно адаптивен и еднакъв на тежест с промазаните хартии, но той е по-здрав.
  •   Смачкването и прегъването са важно съображение, защото оказват голямо влияние при добавянето на ефекти към Вашите подвързии и папки.
  •   Цената е също фактор, който ще Ви улесни да решите дали продуктът Ви да е първокласен, дизайнерски или за масово производство, и след това можете да определите съдържанието, печата и ефектите, така че те да са подходящи за пазара и Вашия бюджет.
  •   Ако планирате да изпращате подвързиите или папките по пощата, трябва да съобразите теглото и размерите, тъй като размерът, дебелината и теглото ще повлияят на цената за изпращане. Помислете за синтетичните пликове, които предоставят устойчивост с минимално влияние върху цялостното тегло.
  •   Ако сертификатите за околна среда са важни за Вас, на разположение е разнообразие от хартии, които да Ви помогнат да отговорите на тази необходимост.

Keaykolour 

keaykolour_collection_push_145x111.jpg

Гама от премиум качество цветни картони с впечатляваща структура, автентичен ефект на допир и редица екологични стандарти.

Още

Pop 'Set

popset_push_145x111.jpg

Гама от премиум цветни офсетови рециклирани хартии.

Още

Curious Matter

Оригинално докосване

curious-matter-145x111.jpg

Направете своите корици уникални с Curious Matter.

paperman