ПРИЛОЖЕНИЯ

Photo-Albums_ContentPage_259x194.jpg

Албуми 

Всеки желае да запази спомен от важните събития в живота – сватби, кръщенета, годишнини. Албумите предлагат идеално решение и изборът на правилна хартия оказва огромно влияние на това, как те се възприемат.

ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ

  •   Помислете за хартиите и картоните, които ще използвате за всеки месец. През годините беше разработен широк спектър от хартии и картони, които са идеални за тази цел и тяхното съчетаване и подбор има огромно въздействие върху клиента, който поръчва албума и върху хората, които ще го разглеждат години наред.
  •   Ако желаете ограничено количество, дигиталният печат е решението и тъй като толкова много хартии и картони се произвеждат в последните години, постигнатите стандарти за качество са изключително високи.
  •   Ефектите, които добавяте към албума, ще го отличат, а лакът на предната корица или вътрешните страници, фолиране или щамповане оказват влияние на начина, по който хората ще го възприемат. Ако съдържанието и посланието са важните неща за вас, тогава си заслужава добавянето на един или повече от тези ефекти.
  •   Ако брошурата или флаерът Ви ще съдържа много цветни изображения, видът хартия, който ще използвате, е от значение за цялостния вид при отпечатване. Гланцираните хартии са най-подходящи, но ако искате да сте по-изобретателни, то матовите и дори непромазаните хартии, ще имат забележителен ефект.
  •   Цената също трябва да се вземе под внимание, за да Ви улесни при избора дали да изработите висококачествен, дизайнерски или стандартен продукт и след това можете да планирате съдържанието, печата и ефектите, които да отговарят на бюджета на клиента Ви.
  •   Съхранението на албума е много важно, и ако клиентът Ви иска нещо, което е за цял живот, изработването на специална кутия, в която той да се съхранява, ще е идеалният завършек. Можете да използвате същата хартия като тази на албума или такава, която да го допълва.
  •  Ако сертификатите за околна среда са важни за Вас, на разположение е разнообразие от хартии, които да Ви помогнат да отговорите на тази необходимост.
  • Изпълнени  с живот

    При използването на снимки и многоцветни изображения, възпроизвеждането на цветовете е много важно. Трябва да се вземе под внимание комбинацията от видове хартия – гланцова, матова или без покритие– и да се отчете важността на този избор. В случай, че не сте сигурни точно кой вид да използвате, попитайте вашия местен търговски представител за печатна мостра.