Designer_ProfilePage_185x114.jpg

Аз съм дизайнер, който търси вдъхновение.

С нашата богата гама от арт хартии, ние можем Ви предложим хартията за всеки дизайн. Нашият опитен екип може да окаже съдействие с технически консултации и екологични сертификати.

Olin Bulk

 
  OLIN-Bulk-Carrousel-509x174.gif  
 

Olin Bulk

Запознайте се с новата марка на Olin, удивителния Olin Bulk  с неговата отлична гъвкавост и пригодимост.

Кликнете тук за да гледате видеото.

Arjowiggins Creative Papers Digital

Нови формати, цветове и текстури за всички Ваши дигитални приложения.

DigitaArjowiggins_119x89.jpg

Оригиналното предложение за ефектни хартии на Анталис включва продукти, специално адаптирани за печат с течен и сух тонер.

Научете повече

Olin Bulk

Високо ниво на обем с малък грамаж

olin-bulk-119x89.jpg

Запознайте се с новата марка на Olin,
удивителния Olin Bulk с отлична гъвкавост и пригодност.

Prilplak Устойчив и гъвкав PP, 100% рециклируем

LogoPriplak_119x89.png

Идеален за изработката на дисплей, опаковки и др.
Може да бъде обработван по много начини.

Научете повече

 Ефектни хартии, дълбок и впечатляващ свят от цветове, структури и ефекти

За да оставите незабравима следа

New_Creative-papers_603x78.png
Logo_D2B_140x89.jpg

Дигиталният  свят среща бизнеса

С d2b,  Анталис обединява изключителна база от производители на дигитални преси, производители на хартии, рекламни агенции, издатели и печатници.d2b е чудесен начин за обмен на идеи и нови тенденции. Свързвайки се с d2b, ще откриете нови дигитални медии и нови технологични предимства като бялото мастило, частичния лак и много дурги. За повечето стандартни хартии, като ефектните хартии, Анталис създаде специална гама от хартии за дигитален печат: Да, ще бъдете очаровани!

45 DAYS

#2.jpg

45 DAYS е проект на Arjowiggins Creative Papers, който цели да показва на всички свои партньори интересни мостри и полезни съвети за различни печатни техники, дизайн и други. На всеки 45 дни ще ви показваме нещо ново!
 

Пликовете - очаровайте всички

За всички, които вярват в идеите си и искат да им вдъхнат живот.

Greeting-Card_push_145x111.jpg

Предлагаме Ви уникална колекция от пликове, изработени от ефектните хартии и картони на Arjo Wiggins. Сега имате възможност да придадете завършеност на Вашия проект с плик, изработен от същата хартия. Изберете от разнообразието от цветове, перлени отблясъци, структури и формати.

Заводът Arjo Wiggins предлага една от най-богатите гами от пликове в света.  Всички пликове са със силиконова лепенка и гарантирано качество.

Просто ни попитайте, разгледайте мостри и изберете заедно съвършеният плик за Вашия проект.

Вдъхнете живот на идеята.

Eксперт хартии

Търсите нови материали, технически съвет, мостри, решения... Свържете се с нашите ЕКСПЕРТИ

technical-advice_119x89.jpg

Правилният избор на продукта в началото на проекта спестява ценно време и пари. Нашите 130 eксперти по целия свят могат да Ви препоръчат най-подходящата хартия или материал за специфични изделия, както и да Ви посъветват за екологичната страна на нещата, технологичните изисквания за обработка, според последните новости в областта.

Те имат широки познания на нашите колекции и хартиената промишленост и са тук, за да Ви подкрепят, когато имате нужда от тях.

Можем да предложим подкрепа, за да помогнете на колегите или клиентите си, да получат по-добро вникване в индустрията. Можем да организираме семинари или обучения по въпросите на хартия и опазване на околната среда.

 

Посетете страницатата ни за услуги

Поздравителни  картички

Откроете се с красива поздравителна картичка

greetingcards.jpg

Цветовете, текстурата, покритието и използваните хартии ще помогнат на Вашата картичка да привлича внимание и ще Ви гарантират, че ще бъде отворена, прочетена и оценена.

Научете повече

Label Expo

Най-великото шоу за етикети на земята

labelexpo.jpg

За 4 дни през септември, Анталис и Arjowiggins Creative Papers ще се присъединят към 501 артисти в етикетирането и опаковането от целия свят, за да представят своята нова гама AWCP Labels and Sticotac.

logo_FB_98x92.jpg

Креативността  е фантастична!

Разгледай "Дизайнерите на Анталис", фен страницата за креативните хора!

Antalis Designers е фен страница, създадена от Анталис, с фокус върху креативността. Създадохме този профил, за да свържем общността на дизайнерите, артистите, творците и всички хора, които искат да работят с хартия, картони и други материали. Ние Ви предлагаме пълната гама от материали, с които да творите, като добавка получавате конкурентно обслужване.

Високо ценим работата на дизайнерите и креативността във всичките и форми. Затова искаме да споделяме Вашите новини, проекти и вълнение на нашата фен страница. Каква по-добра възможност от тази, да споделите идеите си с дизайнери по целия свят и да обмените опит.

 

Отиди на Facebook страницата

Дизайнерски Събития

Brand_115x79.jpg

Очаквайте скоро!

Открийте уникалния куб на Анталис

 
  cube-119x90.jpg  
 

Играйте с 38-те снимки и множество конфигурации, за да създадете Вашата персонализирана картотека за Вашия офис.Един иновативен начин да съхранявате вашите мострени каталози, брошури на Анталис. Този гъвкав "шкаф" съставен от седем кутии с различна големина има за цел да бъде иновативен, изобретателен и Ви дава възможност да отразите една малка част от Вашата персоналност, по начина по който ще подредите кубчетата. По този начин Вие ще имате вдъхновение на една ръка разстояние. Just ask Antalis предпочитания контакт!

Хвърлете един поглед на видеото, за да видите колко лесно можете да построите кубчето. Кликнете  тук.

45 DAYS

#3.jpg

45DAYS е проект на Arjowiggins Creative Papers, който цели да показва на всички свои партньори интересни мостри и полезни съвети за различни печатни техники, дизайн и други. На всеки 45 дни ще ви показваме нещо ново!
 

Научете повече
Designer_Pressrelease_Lancel_130x89.jpg

Нашите  реализации

Lancel поздрави Анталис и използва Keaykolour и Pop’Set за своите витрини

Lancel, парижката марка на кожени аксесоари, е едно от известните имена от света на модата. Те избраха ефектните хартии на Antalis, за да пресъздададт своята творческа концепция. Ефектните хартии на Antalis са с най-широката гама на пазара и предлагат на клиентите си несравнимо качество, гъвкавост и избор, което ги прави фаворит, както в модната индустрия, така и сред луксозните стоки. Lancel избра Keaykolour и Pop'Set да заемат централно място на витрината,създадена за да отбележи 135-тият юбилей на марката.
 

Print Power

 
  Научете повече  
 

Анталис е активен член на Print Power

Print Power  е пан-европейска организация посветена на промотирането на печатните медии и ролята им в съвременните маркетингови програми и кампании.

Тази организация обхваща голямa гама от компании, които представят цялата верига на  печатните медии - производство, разпространение, печат, съдържание и доставка.

Това дава на Print Power едно уникално ниво на опит  и опит във всички области на печатната индустрия.

See more

Във  Facebook

БЪРЗО  ТЪРСЕНЕ

КАТАЛОГЪТ  

visuel

Открийте богата селекция от продукти за всички видове бизнес приложения.

Разгледайте нашия каталог тук.
paperman