Digital-Printer_ProfilePage_185x114.jpg

Аз работя в дигатална печатница

Дигиталният печат промени рекламния бизнес завинаги. Той се развива изключително динамично и диктува темпът на развитие на хартиите, пригодени за дигитален печат. В гамата на Анталис ще намерите редица продукти, които да отговорят на Вашите изисквания и изискванията на Вашите машини.

Arjowiggins Creative Papers Digital

Нови формати, цветове и текстури за всички Ваши дигитални приложения.

DigitaArjowiggins_119x89.jpg

Оригиналното предложение за ефектни хартии на Анталис включва продукти, специално адаптирани за печат с течен и сух тонер.

Научете повече

Digigreen 

100% дигитална 100% зелена

Digigreen_119x89px.png

Премиум промазана хартия за дигитални приложения. Digigreen гарантира оптимално представяне на всички видове пълноцветни и черно-бели дигитални технологии, които използват преси със сух и с течен тонер.

Image  DigiColor

Премиум непромазана хартия за цветни лазелни преси.

ProductPush_Image-Digicolor_119x89.png

Изключителната гладкост и белота на Image DigiColor осигурява  впечатляващо качество на цифровия печат за всички Ваши цветни печатни документи.

Научете повече

Coala 

Велики решения за смели идеи

Logo_Coala_119x89.png

Нашата специална селекция от широкоформатни медии за всички Ваши приложения. Комбинация от високо качество, конкурентна цена и екосъобразни решения.

Научете повече

Офис  хартии за професионалисти

Logo_Pioneer_119x89.png

Анталис може да Ви предложи богата гама от офис хартии за всички видове разпечатки, от представителни документи до всекидневните разпечатки в офиса. Най-висококачествената офис хартия в нашето портфолио е марката Pionner. Благодарение на изключителните й качества, документите Ви носят допълнително послание и оставят недвусмислено впечатление на висок професионализъм.

Научете повече

d2b Дигитални решения за бизнеса

Logo_D2B_140x89.jpg

С d2b,  Анталис обединява изключителна база от производители на дигитални преси, производители на хартии, рекламни агенции, издатели и печатници.d2b е чудесен начин за обмен на идеи и нови тенденции. Свързвайки се с d2b, ще откриете нови дигитални медии и нови технологични предимства като бялото мастило, частичния лак и много други. За повечето стандартни хартии, като ефектните хартии, Анталис създаде специална гама от хартии за дигитален печат: Да, ще бъдете очаровани!

Научете повече

Поздравителни  картички

Откроете се с красива поздравителна картичка

Greeting-Card_push_145x111.jpg

Цветовете, текстурата, покритието и използваните хартии ще помогнат на Вашата картичка да привлича внимание и ще Ви гарантират, че ще бъде отворена, прочетена и оценена.

Научете повече

Print Power

 
  Научете повече  
 

Анталис е активен член на Print Power

Print Power  е пан-европейска организация посветена на промотирането на печатните медии и ролята им в съвременните маркетингови програми и кампании.

Тази организация обхваща голямa гама от компании, които представят цялата верига на  печатните медии - производство, разпространение, печат, съдържание и доставка.

Това дава на Print Power едно уникално ниво на опит  и опит във всички области на печатната индустрия.

d-scoop (Digital Solutions Cooperative)

Кооперацията на HP Graphic Art потребителите ще проведе своята 4та Европейска Конференция в Дъблин, Ирландия на 3ти, 4ти и 5ти юни 2015.

d-scoop_2015_289x158.jpg

Ние от Анталис сме горди да подкрепим събитието като ПЛАТИНЕН СПОНСОР за 4та поредна година. Като допълнително доказателство за нашата ангажираност към дигиталната печатна промишленост, Анталис подкрепя DSCOOP EMEA. Digital Solutions Cooperative обединява независимата общност на собствениците на бизнес с графични изкуства и технически професионалисти, които използват HP Graphic Arts оборудване и свързаните с него решения.

След като бе съобщен съюза между Mohawk и дъщерната компания на Анталис-ArjoWiggins Creative Papers на 13ти май 2015, Анталис ще даде детайлна информация за това как планира да въведе нови продукти и възможностти на пазара.

 

БЪРЗО  ТЪРСЕНЕ

КАТАЛОГЪТ  

visuel

Открийте богата селекция от продукти за всички видове бизнес приложения.

Разгледайте нашия каталог тук.
paperman