Интелигентно опаковане, отговарящо на вашето специфично бизнес предизвикателство

Тъй като знаем, че всяко бизнес предизвикателство е уникално, всеки ден нашите експерти изучават, проектират и оформят иновативни опаковки, отговарящи на вашите специфични нужди. Нашата цел е да надхвърлим вашите очаквания с интелигентни решения както за транспортна защита, така и за клиентско изживяване.

С над 7600 налични продукта, Анталис предоставя качествени, надеждни и ефективни решение, като дори се грижи за предлагането на екологични алтернативи. Ние сме в състояние да предоставим най-добрата цялостна оферта от опаковки от картонени кутии, стреч фолиа, самозалепващи ленти до материали за възглавнички и ленти, съчетани с ефективни опаковъчни системи.

Packaging-home-img.jpg

Packaging-home-catalog.jpg

Каталог Опаковки

Пълен каталог на  опаковъчните материали

Нашият опит: Дизайн на иновативни опаковъчни решения

Packaging-product-customised-solutions.jpgПерсонализирани решения

Нека вашата опаковка стане най-ценният посланик на вашата маркат

Packaging-product-bespoke-solution.jpgИновативни решение

Иновативни технически решения за висока защита на вашите компоненти или продукти

Нашето стандратно портфолио

Packaging-product-papers-boards.jpgХартии и картони

Опаковъчната хартия и картоните са идеални за опаковане, отделяне и покриване на вашите продукти, за да ги предпазите по време на транспортиране и съхранение.

Packaging-product-cushioning.jpgОмекотяване и запълване на опаковки

Изчерпателна гама от хартиени и полиетиленови опаковъчни решения, предназначени да осигурят защита от удар и възможности за пестене на място.

Packaging-product-boxes.jpgКутии и палети

Можем да предложим с широка гама от опаковъчни кутии от картон или гофрирана плоскост, както и палети

Packaging-product-tapes-glues.jpgТиксо

Богата гама от тиксо и лепила за ефективно запечатване на пратките.

Packaging-product-mailbox.jpgПощенски опаковки

Нашата гама от решения за пощенски опаковки обхваща защитни пликове, пощенски опаковки, кутии и тръби, предназначени да доставят вашите продукти в перфектно състояние.

Packaging-product-films.jpgОпаковъчни фолиа

Широка гама от фолиа за ръчно и машинно опаковане, предназначени да държат стоките сигурно върху палет по време на транспортиране.

Packaging-product-strapping.jpgЧембероване

Чембери с различна здравина (полипропилен или PET), за ръчно или машинно поставяне; аксесоари за сигурно закрепване; пакетиране на продукти.

Packaging-product-equipment.jpgОпаковъчно оборудване

Системи за опаковане , стречоване, поставяне на термосвиваемо фолио, чембероващи машини, машини за запечатване и други, които помагат ефектнивната, надеждна и бърза опаковна във Вашия склад.

Packaging-product-customised-bags.jpgТорби и пликове

Нашите чанти и торбички варират от хранителни до разградими опции, за да отговорят на всички специфични изисквания на нашите клиенти.

количка.pngСкладова техника

Надеждна складова техника за ефективни, бързи и безопасни операции в склада.

Packaging-product-corrosion.jpgАнтикорозионна опаковка

Ние предлагаме разнообразие от различни методи за защита на металите срещу корозия: бариерни филми, десиканти или VCI (летливи инхибитори на корозия), за да гарантираме, че вашите продукти са безопасни от елементите.

Нашата марка в опаковки

Master'in е собствена търговска марка на Анталис, която се възползва от опита и знанията на европейския лидер в опаковането. Отговаряйки на всяка нужда по отношение на опаковки и бюджет, Master'in е въплъщение на мисията на Анталис да създава интелигентни решения за опаковане за всеки професионалист.